GLASINE TRAJU GODINU DANA

Nakon brojnih nagađanja o razvodu Žanamari je ovim potezom otkrila pravu istinu o svom braku

Foto: Promo
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Instagram
Žanamari Perčić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
17.07.2024.
u 10:30
Godinu dana nagađa se kako su se pojavili problemi u braku Žanamari i njezinog supruga Marija Perčića, a sada je pjevačica novom objavom na Instagramu pokazala u kakvom su odnosu
Pogledaj originalni članak

Prije godinu dana počela su nagađanja kako pjevačica Žanamari i njezin suprug Mario Perčić više nisu u braku.  Pratitelji su tada primijetili kako je Žanamari obrisala sve fotografije sa suprugom s Instagrama, a ranije ga je često znala dijeliti na društvenoj mreži. - Gdje je nestao Mario? - zabrinuto su pitali njezini pratitelji, a ubrzo nakon Žanamari je objavila citat koji su mnogi povezali s problemima u braku s Mariom. 

- Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljuta zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo - objavila je brineta na Instagramu. Godinu dana kasnije ovaj par zajedno je nastupio u Tučepima gdje je Žanamari izvodila poznate hitove dok ju je suprug Mario, umjetničkog imena Joshua Macks pratio na gitari. Dio atmosfere s ovog nastupa Žanamari je podijelila na Instagram storyju i tako na najbolji način ušutkala sve one koji su tvrdili da joj je brak u krizi. 

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI

tv kritika

Sreća da je Euro završio, nema više "Joško točiiiiii"

Emisija urednice Tee Blažević koja se bavi svemirom zaslužuje ružu unaprijed samo zbog toga jer na komercijalnoj televiziji u prime timeu imamo takvu emisiju znanstvenih tema gdje se predstavljaju hrvatski znanstvenici, zvjezdarnice i knjige iz područja astronomije. Za svaku pohvalu je što se daje malo više vremena primjerice Kozmološkom društvu iz Križevaca i njihovom centru u kojem entuzijasti i školarci teleskopom mogu pogledati kratere na Mjesecu ili prstenove Saturna.

- Ja ne volim ništa o privatnom životu pa je zato ljudima i čudno jer ne želim komentirati pa misle da tko zna što skrivam. Otkad sam rodila štitim i to dijete, objavila sam ju možda dva tri puta u devet godina, počela sam drukčije razmišljati kad sam postala majka, ali s druge strane kad si 20 godina na sceni, poželiš jednostavno neke stvari zadržati za sebe. Onako, zar nije dovoljno da svoje emocije dijelim s ljudima kroz glazbu, ja već deset godina pišem sama svoje pjesme, sad je ovu novu napisao Fayo, ali evo ako ljudi nešto žele saznati o meni kao osobi ili mom privatnom životu, možda najbolje da poslušaju tekstove - rekla je nedavno Žanamari na temu svog braka i privatnosti koju čuva daleko od drugih. 

Kada su se pojavile prve glasine o problemima u njezinom braku rekla je kako njezina šutnja na ovu i temu privatnosti ne znači da nema što o tome reći.  - Ja nisam mogla vjerovati kakve sam stvari i neistine vidjela i pročitala o sebi i tom svom odnosu, imam osjećaj da i kad kažem nešto pozitivno, to se pretvori u negativno. Tako da sam o tome odlučila šutjeti, ali moja šutnja ne znači da nemam što reći – mogu ja mnogo toga reći, ali nemam volje za negativnu energiju, pa ću ja radije malo šutjeti. Ova pjesma i ovaj spot svojevrstan su odgovor – dobar tim jednom, dobar tim zauvijek - pokušala je objasniti atraktivna brineta.

VIDEO Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AN
analitičarka
12:36 17.07.2024.

To nije brak bego interesno seksualna zajednica

JO
jozakontra
13:48 17.07.2024.

dakle cijela drzava zna da se muz zanamari buba okolo, ali to je za brisanje i kartoniranje na vecernjaku ;) da vrijedite ista kao istrazivaci, mogli ste ju suocit s dokazima.

ZA
Zagi3891
12:19 17.07.2024.

ĐoŠuA MeKs