Glumački par

Djevojka Gorana Bogdana je trudna! Par je dugo skrivao da čekaju prvo dijete

Beograd: Svečana premijera filma Živi i zdravi
Foto: F.S./ATAImages/PIXSELL
1/4
17.07.2024.
u 08:46

Glumci Goran i Jovana dugo su skrivali kako čekaju svoje prvo dijete, s obzirom na to da je srpska glumica u visokom stupnju trudnoće.

Naš glumac Goran Bogdan nakon polufinalnog ocjenjivanja za Međunarodnu nagradu Emmy, koja je u organizaciji United Medije i Nove TV, stigao je u društvu djevojke, srpske glumice Jovane Stojiljković. Na gala eventu jasno se moglo vidjeti da je Jovana u visokom stupnju trudnoće, a poznati par tu je vijest vješto skrivao od javnosti, pišu domaći mediji. 

Naime, Goran je ranije govorio kako nikada ne komentira vezu s Jovanom, ali ono što se zna jest da su 43-godišnji glumac i 11 godina mlađa glumica, a koja je inače široj javnosti poznata po hit filmu "Južni vetar", obnovili svoju vezu krajem 2021., i to nekoliko mjeseci nakon što su bili prekinuli. 

Golupčići su se ponovno zbližili na snimanju jedne serije u Hrvatskoj, o čemu je ranije pisala Nova.rs. Još ranije otkriveno je kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. No, čini se kako je sudbina ipak imala drugačije planove.

 

Beograd: Svečana premijera filma Živi i zdravi
1/19

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, vezu su prvi put započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko pričaju o svom privatnom životu, neki su se detalji ipak saznali.

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Komentara 3

LE
Levanto
11:21 17.07.2024.

Ček, ček..... ovo je več nešto. Zna li se ko je ćaća.... ?

KU
kuramela
11:46 17.07.2024.

Bit će malih Miloša.

JU
juma
10:56 17.07.2024.

Imaš preko 40 i još uvijek djevojku? Što čekaš? Pa nije ti 19, nego si već stari konj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije