uskoro u zagrebu

Neda Ukraden otkrila smeta li joj titula najseksi bake: 'Jako se ponosim svojim unucima'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: reuters
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
18.04.2022.
u 17:30
Nakon četiri godine vraća se u Zagreb i 29. travnja staje na pozornicu zagrebačke Hale gdje će pred zagrebačku publiku pjevati svoje najveće hitove.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Neda Ukraden, koja iza sebe ima preko 50 godina karijere, nakon četiri godine vraća se u Zagreb i 29. travnja staje na pozornicu zagrebačke Hale gdje će pred zagrebačku publiku pjevati svoje najveće hitove.

"Na takvim koncertima sve je bitno - i to što ću obući, ali i playlista, probe s bendom, i zvuk - i to su stvari na koje posebno obraćam pažnju", ističe. Komentirala je i kako se nosi sa slavom sve ove godine. "Slava, tj. popularnost je nešto što svaka osoba koja se bavi showbizom priželjkuje i kojoj to prija. Nisam razumjela kolege kojima to smeta i bježe od javnosti i publike. Naravno, privatan život zna nekada trpjeti zbog toga, ali ako se jasno postavi granica i obitelj stavi kao prioritet, nema problema", kazala je Neda za Dnevnik.hr.

Otkrila nam je i tajnu svoje zavidne linije.

"Održavati dobru formu i nešto sto vam je nasljeđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vježbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvijek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svijest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost", kaže Neda, a komentirala je i titulu najseksi bake Balkana koja ju krasi.

"Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najljepša riječ na svijetu", kaže pjevačica.

VIDEO>>Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Tombstone
Tombstone
17:52 18.04.2022.

Je. Slatka je ko dijabetes