borba za izbore

Službeni fotograf francuskog predsjednika objavio niz fotki 'iza kulisa', a jedna je posebno privukla pažnju zbog detalja

Emmanuel Macron
Foto: POOL/REUTERS
1/13
18.04.2022.
u 12:30

Javnost ga je zbog dlakavih prsa počela uspoređivati s glumcima Seanom Conneryjem i Burtom Reynoldsom, a čak i tenisačem Rogerom Federerom jer sva trojica, pa i Macron, imaju dlakavija prsa.

Službeni fotograf francuskog predsjednika Emmanuela Macrona na svom je Instagram profilu pokazao nekoliko fotografija "iza kulisa", a koje je on fotografirao tijekom borbe za nove predsjedničke izbore u Francuskoj. 

Fotograf je njega fotografirao u raznim spontanim situacijama kada se francuski predsjednik nije namještao, primjerice dok je birao odjeću, namještao kravatu, tik pred izlaz na pozornicu pred govor, dok se pozdravljao s biračima ili pak sjedio nasmiješen na kauču i odmarao. Upravo ta je privukla najviše pažnje javnosti.

Macron na njoj sjedi u zasukanim rukavima raskopčane košulje koja je otkrila njegova dlakava prsa dok ležerno sjedi na sofi.

Javnost ga je zbog dlakavih prsa počela uspoređivati s glumcima Seanom Conneryjem i Burtom Reynoldsom, a čak i tenisačem Rogerom Federerom jer sva trojica, pa i Macron, imaju dlakavija prsa. 

Inače, aktualni francuski predsjednik vodi u prvom krugu predsjedničkih izbora, za nekoliko postotnih bodova ispred čelnice krajnje desnice Marine Le Pen s kojom će se suočiti u drugom krugu 24. travnja u kojem vjerojatno pobjeđuje. Da bi u tome uspio, morat će potaknuti mlade glasače da glasuju za njega, a koji su se iznenađujuće zagrijali za Marine Le Pen. Upravo zbog toga brojni misle da je ovo jedan od načina da se približi mlađim biračima, ili biračicama. 

VIDEO>>Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Komentara 1

SK
Skate
14:12 18.04.2022.

aktualni francuski predsjednik vodi u prvom krugu predsjedničkih izbora, za nekoliko postotnih bodova ispred čelnice krajnje desnice Marine Le Pen s kojom će se suočiti u drugom krugu 24. travnja u kojem vjerojatno pobjeđuje. Kratki osvrt. Zašto se macrona nee može recimo predstavit kao zagovornika da pobačaj uđe u Ustav EU. Čitamo o dlakavim prsima,a La pen još samo nije uspoređena s Staljinom. Što to krajnja desnica znači? Novi ratovi,rasni zakoni,oduzimanje osnovnih prava? A ne..,to sve već imamo pod tolerantnim liberalima "centra".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije