O ružnim komentarima

Nikolina Pišek: Povrijedi te namjera nekoga da ti učini zlo, a zapravo te ni ne poznaje

Foto: Antonio Ahel
Nikolina Pišek uživala u Grašinom beogradskom koncertu
Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Cro A Porter, 4. večer, poznati
Foto: Instagram
Foto: Antonio Ahel
Nikolina Pišek uživala u Grašinom beogradskom koncertu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL
Obilježeno 40 dana od smrti Vidoja Ristovi?a na Novom groblju u Beogradu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Beograd: Nikolina Ristovi? izlazi iz stana u kojem je živjela sa suprugom Vidojem
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
U 44. godini iznenada preminuo Vidoje Ristovi?, suprug Nikoline Ristovi? - arhiva
25.02.2023.
u 20:00
Voditeljica je nedavno dobila angažman na RTL-u i uskoro ćemo ju gledati u voditeljskoj ulozi u showu "Masked Singer"
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Nikolina Pišek dobila je nedavno angažman na RTL-u i uskoro će voditi popularni show "Masked Singer" čiju smo prvu sezonu gledali prošle godine na ovoj televiziji. Nikolina je već godinama poznato televizijsko lice i povodom novog angažmana se prisjetila i svojih prvih poslova i kako je završila na televiziji. 

- Prvi posao? Svi smo se kao klinci snalazili, dijete sam iz Novog Zagreba, nisu nam bile luksuzne ekonomske okolnosti. Radili smo što smo mogli. Od pranja prozora na benzinskim pumpama pa do...svašta. Radiš kao hostesa, pa je bilo popularno biti manekenka pa sam i to pokušala. Bilo je honorarnih poslova koji su se mijenjali i nizali. Tijekom fakulteta sam radila kao fotograf, a onda sam kasnije počela pisati tekstove da bih na kraju završila na televiziji. Radila sam u nekoliko televizijskih kuća, a sve to je bila uvertira u to čime se bavim sada - ispričala je Nikolina za RTL

 

Završila je studij dizajna na arhitekturi i kaže kako je razmišljala o doktoratu na Arhitektonskom fakultetu i voljela bi to, ali kaže kako joj se čini da je to sad teško izvedivo.  Pričala je i o komentarima s kojima se susreće u javnosti i rekla je kako se na njih ne osvrće sve dokle se ne radi o malicioznim komentarima. 

-  U mom slučaju vježba je dugotrajni boravak u javnoj sferi tako da se sa svime naučiš nositi. Naučiš s vremenom neke stvari o sebi, nisi toliko ranjiv, znaš tko si i što si, neke stvari te više ne mogu povrijediti. Povrijedi te malicioznost, odnosno namjera nekoga da ti učini zlo, a zapravo te ni ne poznaje. To su fenomeni s kojima bi se trebali pozabaviti ljudi iz struke. Život na vjetrometini nije cijelo vrijeme ugodan - ispričala je Nikolina.

 

Voditeljica prve sezone "Masked Singer" je bila Antonija Blaće, dok su u ulozi detektiva koji su iz emisije u emisiju pokušali odgonetnuti koja poznata osoba se skriva ispod maski bili Antonija Mandić, Ida Prester, Borko Perić i Enis Bešlagić. Kako najavljuju s RTL-a, u sezoni broj dva Antonija Blaće više neće biti voditeljica jer će se pridružiti timu detektiva u kojem je također došlo do promjena u postavi, pa ćemo uz Borka i Antoniju u ulozi detektiva gledati Nives Celzijus i Sašu Lozara.

VIDEO proslavljen 53. rođendan diskoteke Saloon

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PO
poluprovokator
20:25 25.02.2023.

Da živiš samozatajno nebi niti znali za detalje iz tvog živita. Ti si nama preko PR-a dok si mislila ti je išlo dobro ušla u živote a ne mi tebi.Kasnije su novinari došli po svoje...

LU
Lu13
20:40 25.02.2023.

Kako ti netko moze dati doktorat ako ne radis struku 30 godina,niti nikada nisi...Sorry,ali vani te pitaju sta ste radili zadnjih 5 godina,i ako nisi radio u struci nemas sanse.To je zato sto se sve brzo mjenja,mjenja se tehnologija,nacin rada,zakoni...

AN
AntePortas9
20:37 25.02.2023.

"Suza suzu goni".