ljubav je na selu

Rasemi je davao lažnu nadu, a sada se vraća u show: Traži vitku i visoku partnericu

Foto: RTL
1/7
25.02.2023.
u 14:51

Zvonko Šantalab je cijelo vrijeme u showu govorio kako nema povjerenja u farmericu, no na kraju je ispalo da je problem bio razlika u godinama. Tada je Rasemi rekao kako misli da ona ne bi mogla pratiti njegov životni ritam. Nadu joj je davao do samog kraja.

Zvonka Šantalaba gledatelji su u poznali u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu' kada je bio jedan od kandidata kod farmerice Raseme Vladetić Zvonko je tamo ostao sve do romantičnog putovanja, no veza nije uspjela. Naime, Zvonko je cijelo vrijeme u showu govorio kako nema povjerenja u farmericu, no na kraju je ispalo da je problem bio razlika u godinama. Tada je Rasemi rekao kako misli da ona ne bi mogla pratiti njegov životni ritam. Nadu joj je davao do samog kraja, a i tada je ona odlučila sa se moraju rastati. 
Sama Rasema je u emisiji bila razočarana što su se za njenu farmu prijavili muškarci kojima po godinama može biti majka, no Zvonko joj se svidio.

Naočiti Slavonac sa zagrebačkom adresom, inženjer agronomije joj se svidio, no nisu se zaljubili, a više nisu ni u kontaktu. Kako je sama priznala u jednom intervjuu. Zvonko oš uvijek traži ljubav pa je odlučio biti jedan od kandidata 15. sezone. Nada se da će mu show pomoći da nađe pravu partnericu. 

 ''Ja sam osjećajna, emotivna duša, ali i jaki lav. Sve prema potrebi. Meni je zadatak da se ja predstavim njoj, a kako će moje emocije i duša reagirati na tu osobu, e, to nije u mojoj domeni. Imam viziju, da je poviša, da nije niska, da je inteligentna, interesantna, da ima što reći, da je nešto postigla u životu. Da nema 50 godina, a iza sebe samo koturaljke'' kazao je za RTL. Dodao je i da mu je tako lakše pokazati se četiri, pet milijuna žena na Balkanu nego hodati kao lovački pas po nekim plesnjacima, kafićima, plažama. 

Šantalab, inače, živi u Buzinu i ima svoj OPG. Tamo sadi povrće i brine o voćnjaku. U slobodno vrijeme bavi se sportom, igra košarku i nogomet s prijateljima i planinari. Za sebe kaže da je šarmantan, komunikativan i zabavan, te 'dobar kao kruh' dok ga neko ne razljuti. Bio je 13 godina u braku, a rastali su se jer su bili različitih karaktera. Veze nakon toga bile su kratke. 

''Ona je bila za grad i beton, a ja za prirodu i zelenilo'', objasnio je Zvonko koji je nakon braka imao nekoliko veza, a da je romantične prirode dokazao je i gestom koju je napravio za tadašnju djevojku. ''Odveo sam je na put na drugi kontinent bez njezina znanja. Rezervirao sam karte, hotele i posjeo je u avion. Tek kad smo došli u Veneciju sam joj otkrio da idemo u Tajland'' rekao je. 
Važno mu je da njegova buduća partnerica bude vitka, visoka, vedra i vesela te da joj nudi iskrenost i vjernost, ali samo ako osjeti nešto prema njoj. 

VIDEO Alka Vuica: 'Jedna pjesma mi je kupila kuću, auto i sve, to je bila prekretnica'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije