Na Azurnoj obali

Nikolina Pišek: Udat ću se u haljini Zahaira Murada

Foto: Blic.rs
Nikolina Pišek: Udat ću se u haljini Zahaira Murada
19.04.2013.
u 10:25
Voditeljica je otkrila detalje svoje svadbe s Vidojem Ristovićem. Za svog budućeg supruga kaže da je najosebujniji čovjek na svijetu.
Pogledaj originalni članak

Nikolina Pišek progovorila je za Cafe24 o svojim planovima za skorašnju svadbu. S Vidojem se na vjenčanje odlučila nakon svega dva mjeseca veze, a kaže da je sigurna kako je on čovjek njezina života.

– Destinacija je Azurna obala, Cap d’Antibes, mjesto blizu Nice. Odmah smo se usuglasili da svadba bude u inozemstvu. Vidoje mi je ostavio na izbor mjesto. Uvijek sam i priželjkivala malu svadbu, bez uzvanika koje upoznajem na dan vjenčanja. Da uz mene budu samo oni najvažniji ljudi, da se dobro opustimo, provedemo, možda i popijemo, otpustimo kočnice – ispričala je Pišek.

Na svadbi će joj kuma biti najbolja prijateljica Snježana Mehun. – Da me Snježana nazove usred noći i traži što god, učinila bih sve da joj pomognem. I ona bi za mene. Snježanina najveća vrlina je odanost. Ne odaje tajne i ne prepričava tuđu intimu. Bilo nam je prijateljstvo na kušnji, imale smo oscilacija, i imamo ih i dan-danas, ali više su to bile situacije u kojima smo se upoznavale i razmjenjivale mišljenja koja nisu uvijek ista – dodaje voditeljica.

Odlučila se vjenčati u haljini Zahaira Murada, a ne bijeloj vjenčanici. – Nešto je najljepše što sam vidjela – zaključila je. Svog budućeg supruga opisala je najosebujnijim čovjekom kojeg je ikad upoznala.

>>Nikolina Pišek: Ruski mi je najseksepilniji jezik

>>Nikolina Pišek: Vjenčanje sam morala odgoditi zbog predstave!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.