Emotivan

Nova romantična objava Ivana Rakitića raznježila obožavatelje

Foto: Instagram
Raquel Mauri i ivan Rakitić
Foto: Instagram
Foto: Gtres/Pixsell
Raquel Mauri
Foto: Instagram
Raquel Mauri
Foto: Instagram
28.08.2018.
u 11:35
Nogometaš je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je sa suprugom Raquel i napisao je: Gledam te i govorim bez riječi
Pogledaj originalni članak

Naš nogometni reprezentativac Ivan Rakitić često javno iskazuje ljubav svojoj supruzi Raquel, a učinio je to i jučer na Instagramu.

– Gledam te i govorim bez riječi – napisao je nogometaš ispod fotografije na kojoj je sa suprugom. Ova romantična slika i potpis uz nju raznježili su Rakitićeve brojne obožavatelje.

– Najljepši ste par na svijetu. Predivna obitelj. Ljubavi najljepše – poručili su obožavatelji ovog para.

 

 

Ljubavna priča ovog para koji je zajedno sedam godina i imaju dvije kćeri, jednog dana mogla bi poslužiti u za filmski scenarij.
Ivan se zaljubio u Raquel čim ju je ugledao u hotelskom baru u kojem je radila. On se trudio na sve načine pridobiti njenu pažnju, ali Raquel je bila uporna u odbijanju.

Na kraju je nakon nekoliko mjeseci odbijanja Raquel popustila i pristala izaći s Rakitićem. Objasnila mu je kako ga je odbijala jer je on nogometaš, a oni svako malo mijenjaju klubove i države. Rakitić je kasnije priznao kako mu je osvojiti Raquel bila najteža stvar na svijetu, teža od osvajanja Lige prvaka. 

VIDEO Izabrali smo deset najseksi Hrvata

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RL
@rlando
11:44 28.08.2018.

Pa mogao joj to reći i u 4 oka.

DR
Drmiha
12:28 28.08.2018.

Dragi Ivane mlad si ti jos. Skondaces ti da zeni nije mudro puno laskati jer onda se umisle pa dignu i nosic i repic. Sinko zenu trebas samo dobro u krevetu odradjivat a hvaliti je moze biti samo kontraproduktivno.

RS
radomir.savic1
12:54 28.08.2018.

Ovo fakat djeluje na probavu!