Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Pšak

Drastična promjena izgleda: Smršavio je 100 kilograma, a uskoro će i na operaciju

Siniša Pšak
Foto: Instagram
1/9
27.08.2018.
u 18:18

Nakon operacije ću se posvetiti traženju djevojke koja će biti uz mene, kaže bivši sudionik Života na vagi

Varaždinac Siniša Pšak u RTL-ov show 'Život na vagi' ušao je sa 191 kilogramom, no danas izgleda neprepoznatljivo. Izgubio je čak 100 kilograma u proteklih godinu dana, no još ne staje.

- Trudim se što češće ići u teretanu, ali zbog posla ne stignem uvijek. Uglavnom se od dva do tri puta na tjedan bavim tjelesnom aktivnošću - ispričao je za 24 sata Siniša. Društvo mu je prije radila sestra, a sad ide sam. Kako kaže, motivacije mu nimalo ne nedostaje.

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Meni vam je super, ponovno sam se rodio! Posljednjih deset godina nisam imao života, a sad živim punim plućima - otkrio je Siniša, koji je u “Život na vagi” ušao sa 191,3 kg i u njemu izgubio 70 kg. Da se prijavi u show, presudila je spoznaja da bi mogao imati problema sa zdravljem.

- Znate ono kad vam se najmanje ide u teretanu? E, pa ja baš tad potegnem najjače i odem. Ne trebaju mi citati i motivacijski govori da me natjeraju. Ja znam koji je moj cilj - uvjerljivo govori Siniša. Na jesen planira ići na operaciju jer želi odstraniti višak kože koji mu je ostao zbog velikoga gubitka težine.

- Vježbam isključivo zbog sebe, ne zbog toga da privučem djevojke. Ali nakon operacije ću se posvetiti traženju djevojke koja će biti uz mene - zaključio je Varaždinac.

>> Pogledajte Sinišinu drastičnu transformaciju

Siniša Pšak
1/9
Ključne riječi

Komentara 20

Avatar pendreck
pendreck
18:51 27.08.2018.

Svaka ti cast! moze se ak se hoce! Uzorito

PP
pp
20:51 27.08.2018.

Bravo!!

NE
Neshko
20:02 27.08.2018.

Bravo maestro. Samo hrabro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije