OKOLNOSTI NEPOZNATE

Novi šok za kraljevsku obitelj: Princeza Anne zbog ozljeda i dalje ostaje u bolnici i ne sjeća se nezgode

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
25.06.2024.
u 22:00
U posljednje vrijeme Anne je bila najaktivnija članica kraljevske obitelji jer je princ William smanjio opseg svojih obaveza kako bi bio uz Kate koja ide na kemoterapije
Pogledaj originalni članak

Britanska princeza Anne, mlađa sestra kralja Charlesa nalazi se u bolnici jer je zadobila lakše ozljede nakon što ju je ozlijedio konj na njezinom imanju u Gloucestershireu.  Pretpostavlja se da je bila u večernjoj šetnji s konjima u kada ju je jedan od konja ozlijedio, a točne okolnosti ovog događaja javnosti još nisu poznate. Princeza je u bolnicu primljena s lakšim ozljedama i liječnici su utvrdili kako je zadobila i potres mozga.

Britanski mediji danas izvještavaju kako se princeza zbog potresa mozga ne može prisjetiti što se točno dogodilo jer ima problema s pamćenjem nakon što je ozlijeđena. Annein suprug Tim Laurence, i njezina djeca Zara Tindall i Peter Phillips su bili na imanju u vrijeme kada je ona ozlijeđena. Kralj Charles odmah je obaviješten o svemu što se dogodilo, a glasnogovornik palače je izvijestio javnost kako princeza neće obavljati svoje kraljevske dužnosti dok joj to liječnici ne dopuste. 

- Njezino Kraljevsko Visočanstvo ostaje u bolnici Southmead u Bristolu iz mjera predostrožnosti i ostaje na promatranju te se očekuje da će se potpuno i brzo oporaviti. Kralj je odmah obaviješten i zajedno s ostatkom kraljevske obitelji princezi želi brz i uspješan oporavak - poručuju iz palače. Nakon što su Kate Middleton, supruga princa Williama i kralj Charles javnost obavijestili kako im je dijagnosticiran rak većinu dužnosti i obaveza preuzeli su princ William i princeza Anne i njezino odsustvo je sada težak udarac za kraljevsku obitelj jer je nema tko zamijeniti. 

- Njezino Kraljevsko Visočanstvo šalje svoje isprike svima koji bi su računali na nju ovaj tjedan, jako joj je žao ako ih je razočarala - priopćili su iz palače. U posljednje vrijeme Anne je bila najaktivnija članica kraljevske obitelji jer je princ William smanjio opseg svojih obaveza kako bi bio uz Kate koja ide na kemoterapije te od siječnja nije u mogućnosti obavljati kraljevske dužnosti. 

VIDEO Zgodna Magdalena zablistala je i najavila iznenađenje

SUĐENJE ZA UBOJSTVO MIHAELE BERAK

Bivši policajac nakon ubojstva rekao je nadređenom: 'Joj, šefe, skroz glupa situacija, cura je dirala moj pištolj...'

Saslušana su u četvrtak prva četiri svjedoka, a među njima i Mihaelina najbolja prijateljica koja je znala da je Mihaela te večeri u Smažilovu stanu. Posljednju poruku od Mihaele primila je svega deset minuta prije njezine smrti. Nastavila joj je pisati, a poslije ju je i zvala, no odgovora nije bilo... Njezin je iskaz važan i zbog poruka koje joj je Mihaela slala, a gdje se žali na Smažilovu posesivnost.

65 GODINA VEČERNJEG LISTA

VIDEO 'Obadva, oba su pala!' Junak pobjedničkog usklika koji je obišao zemlju preživio je rat, a onda tragično poginuo

Večernji list ove godine slavi svoj 65 rođendan. U šest i pol desetljeća naši su novinari ispisali oko milijun stranica, objavili smo oko 25.000 različitih izdanja. Iz naše bogate arhive, donosimo serijal priča o lokalnim herojima, ljudima koji su spasili nečiji život, o znanstvenici koji su pomaknuli granice, o pobjednicima koji su nemoguće učinili mogućim. Neke ljude koji su svojim humanim djelima stvorili te priče, uspjeli smo pronaći i par desetljeća kasnije, pa su priče o njima dobile i nastavak, no nekima od heroja s naših naslovnica, nismo uspjeli ući u trag. Možda su neki od njih baš vaši rođaci, susjedi prijatelji ili poznanici - ako ih čitajući ove životne priče prepoznate, budite naš 'joker zovi' i pišite nam na mail dojavi@vecernji.net, jer to su ljudi koji zaslužuju bar još koji napisani redak, uz jedno veliko – hvala.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar tarana
tarana
04:55 26.06.2024.

Šok naš svagdašnji.