Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maria Grigoryan Vučković

VIDEO Jezivo! Voditeljica snimila trenutak kada je munja udarila u terasu u Hrvatskoj: Nisam to očekivala, drveće je okolo

Foto: Instagram
1/10
25.06.2024.
u 12:33

Vrijeme u Hrvatskoj ovih je dana nestabilno i DHMZ najavljuje mjestimična grmljavinska nevremena, a upravo jedno od takvih snimila je i ova voditeljica. Marija je podijelila i neke savjete za to kako se zaštititi od udara munje.

Voditeljica Maria Grigoryan Vučković na Instagramu je objavila nevjerojatan trenutak. Naime, snimila je točno sekundu kada je munja udarila u terasu dok je ona bila na njoj. Vrijeme je u Hrvatskoj ovih dana nestabilno i DHMZ najavljuje mjestimična grmljavinska nevremena, a upravo jedno takvo snimila je i ova voditeljica. Marija je podijelila i neke savjete za to kako se zaštititi od udara munje. 

"Izašla sam na terasu da pokupim ručnik, nisam očekivala da će munja udariti u terasu, jer ima ograda i drveća okolo… Zapamtite: tende, šatori i nadstrešnice neće vas zaštititi od groma. A ako se smoče, predstavljat će dodatnu opasnost, jer voda dobro provodi struju. Najčešće munje ubijaju ljude ljeti, tijekom aktivnosti na otvorenom – ribolova, vožnje čamcem, sporta ili na plaži. Stoga, kada izlazite na otvoreno, provjerite vremensku prognozu. Ako je nevrijeme, bolje je ostati kod kuće", napisala je Maria. 

 

Kao što je najavljeno, u utorak prijepodne grmljavinsko nevrijeme pogodilo je dio sjevernog Jadrana oko Senja, Novog Vinodolskog i Crikvenice. Oko 10 sati u nekim dijelovima padala je tuča, a drugdje snažni pljusak praćen grmljavinom. Prolaznici tvrde kako je nevrijeme počelo vrlo naglo i u kratko vrijeme natjeralo turiste da se sakriju u obližnje restorane i kafiće dok se kiša ne smiri. Također, kažu da je vrlo blizu grada bilo i udara munja, a snažna kiša odnijela je dosta blata u more koje je sada mutno. Grmljavinsko nevrijeme praćeno pljuskom i tučom nije dugo trajalo, ali slabija kiša i dalje pada.

VEZANI ČLANCI:

Prema Meteoalarmu DHMZ-a, za Velebitski kanal izdan je narančasti meteoalarm, što označava opasno vrijeme, dok su u okolnim regijama izdani žuti meteoalarmi. Očekuju se snažni udari vjetra, a i dalje postoji mogućnost grmljavinskog nevremena.

GALERIJA Bio je jedan od najpopularnijih voditelja: Evo gdje je, što radi i kako danas izgleda Siniša Cmrk

1/17

Prema prognozi DHMZ-a, grmljavinsko nevrijeme koje je prošlo tek je uvertira u još jače nevrijeme koje se očekuje u popodnevnim satima kada bi u Senju, Novom Vinodolskom, Crikvenici i Otočcu trebala pasti još jača kiša uz moguću grmljavinu, nalete vjetra i nagli pad temperature. 

VIDEO Gudački orkestar uz vodstvo Mateja Meštrovića zasvirao u splitskoj zračnoj luci

Komentara 4

Avatar Marko
Marko
15:04 25.06.2024.

Voditeljica pasa?

DI
dino85
14:06 25.06.2024.

Sve za klik, draga moja ti si se malo prestrašila radi snimke da izgleda uvjerljivo. Da je stvarno grunulo kako ovdje piše, tvoje bi ime već danas bilo na parceti.

DU
Deleted user
15:28 25.06.2024.

Ova voditeljica pasa je stvarno inteligentna sa mobitelom snimati uokolo dok grmi.Pred koju godinu u Spliti na plaži grom udario u ženu dok je telefonirala ,ona nesretna poginula a kćer do nje bila ,ostala teško ozlijeđena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije