na pješačkom prijelazu

Pjevačicu u Beogradu autom "pokosio" dostavljač brze hrane: 'Jaukala je, jadna žena'

Foto: A.H.
Beograd: Magazin Hello proslavio 16. rođendan u hotelu Hyatt uz brojne poznate
Foto: M. M.
Beograd: Goga Sekulić nastupila na splavu 'Cotier'
Foto: Antonio Ahel
Beograd: Snimanje spota za pjesmu koju su snimili Goga Sekulić, Marko Matijević - Maus Maki i Una Kablar - Uki Q
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
02.09.2024.
u 17:30
Pjevačica Goga Sekulić je bila pri svijesti i komunikativna, a nakon nesreće je prevezena u bolnicu te se nalazi na pretragama.
Pogledaj originalni članak

Crnogorska pjevačica Goga Sekulić (47) danas je u Beogradu doživjela prometnu nesreću. Pjevačica je prelazila preko pješačkog prijelaza kada je na nju naletio automobil, a tamošnji mediji navode da se nesreća dogodila jutro oko 9:30 sati. Pjevačica je bila pri svijesti i komunikativna, a nakon nesreće je prevezena u bolnicu te kako piše Kurir se nalazi na pretragama. Dodaju i da se osjeća dobro, a da su joj liječnici odlučili napraviti CT glave i leđa. Osim toga navode i da je automobilom koji ju je udario upravljao 41-godišnjak.

- Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam vidjela da je oborena neka žena na pješačkom. Jaukala je, a čovjek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svjesna. Tek sam poslije shvatila da je riječ o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom - rekla je svjedokinja za ovaj srbijanski medij, a izvor iz bolnice za Blic je pak rekao da je muškarac dostavljač hrane, a da pjevačica ima malu povredu koljena. 

- Goga je radila rendgen svega, zuji joj u ušima, nju je udario dostavljač brze hrane, pala je na desnu stranu. Na koljenu je imala malu povredu - rekao je izvor za Blic.

KULTURNI RARITET

Glazbeni spektakl na Tulovim gredama! Više od 550 ljudi slušalo skladbe Jean Michel Jarra

Okosnica spektakla temeljila se na multimedijalnom muzičkom projektu Oxygene sastavljenom od aranžmana pjesama francuskog velikana Jean Michel Jarra u izvođenju grupe Sudar Percussion,  originalnih samoborskih prije svega udarljkaša, upotpunjenih i glazbenicima na ostalim instrumentima, koji izvode elektronsku, world music i akustičnu glazbu pomiješanu s elementima jazz, klasične, popularne i tradicijske glazbe

Podsjetimo, ova pjevačica je domaćoj javnosti poznata po tome što joj je otkazan koncert krajem prošle godine. Naime, Goga je trebala nastupiti u Benkovcu, a onda su ga otkazali.

- Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresirane publike, unatoč popunjenosti kapaciteta danima prije, obavještavamo Vas kako smo primorani OTKAZATI koncert Goge Sekulić zakazanog za 14. listopada. Uvažavajući stavove i mišljenja dijela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo donijeti ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumijevanju, a mi nastavljamo dalje s našim zimskim programom zabave. Više informacija uskoro! - napisali su.

GALERIJA Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Youtube screenshot

Nakon toga, na Instagramu se oglasila i sama pjevačica u komentarima objave, koji su potom uklonjeni. 

- Ova odluka je mene i moje suradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gdje sam uvijek dobro došla i gdje volim doći i gdje ću uvijek ići. Kao što su u Srbiji, hrvatski izvođači dobro dočekani uvijek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost nadići događaje za budućnost naše djece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku - poručila je ona tada.

VIDEO Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.