U PROSINCU

Halid Bešlić razveselio obožavatelje! Kralj sevdaha stiže u Koprivnicu

Foto: Promo
1/10
02.09.2024.
u 12:54

Pjevač koji je tijekom svoje karijere, duge preko 40 godina, svojim vokalnim interpretacijama odavno stekao epitet 'kralja sevdaha', u ove se krajeve uvijek vrlo rado vraća

Nakon točno šest godina, dvorana Josip Samaržija – Bepo u Koprivnici ponovno će ugostiti dugoočekivano popularno regionalno lice, bosanskog sevdah pjevača Halida Bešlića, čiji je koncert najavljen za subotu, 07. prosinca
Pjevač koji je tijekom svoje karijere, duge preko 40 godina, svojim vokalnim interpretacijama odavno stekao epitet 'kralja sevdaha', u ove se krajeve uvijek vrlo rado vraća, a svojevremeno je i objasnio tu posebnu povezanost s publikom:
''Cijelo to područje voli moju glazbu, moje pjesme i koncerte. Poseban mi je svaki koncert u ovom kraju. To je neka jaka energija, jaki spoj. Čak imam i neke pjesme koje ne pjevam nigdje osim u tim krajevima''.
Hitovima poput 'Prvi poljubac', 'Taman je', 'Miljacka', 'I zanesen tom ljepotom', 'Eh kad bi ti', 'Dvadesete', 'Požuri', 'Malo je malo dana', 'Zlate strune' i mnogim drugim, zasigurno će i ovaj put raspjevati i rasplesati Koprivničane, s obzirom da su Halidovi koncerti nadaleko poznati po dobroj i pozitivnoj atmosferi.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije