MILAN STJELJA

Poznati novinar napustio Novu TV, kolege mu poručili: 'Nakon 13 godina napokon smo ga se riješili'

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Milan Stjelja
Foto: Nova TV
Milan Stjelja
Foto: Privatni album
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
25.09.2024.
u 12:21
Sportski novinar karijeru će, čini se, nastaviti na Sofascoreu, a kolege su se od njega oprostili šaljivom rečenicom i zajedničkom fotografijom
Pogledaj originalni članak

Poznati sportski novinar i reporter Milan Stjelja nakon 13 godina napušta Novu TV, na koju je došao iz Sportskih novosti. Od Milana su se zajedničkom fotografijom oprostile kolege iz sportske redakcije Nove TV. 

– Nakon 13 godina napokon smo ga se riješili. Najdraži Miki, sretno dalje, našalili su se kolege. U objavi su prvo dodali da će Stjelja karijeru nastaviti na Sofascoreu, a poslije su to izbrisali. 

Inače, Stjelja je karijeru započeo 2005. godine u Sportskim novostima, a na Novu TV prešao je 2011. godine.
Završio je Fakultet političkih znanosti. Profesionalno je trenirao nogomet te je u svojoj nogometnoj karijeri igrao 2. Hrvatsku nogometnu ligu, između ostalog i protiv legendarnog Luke Modrića. Aktivan je član Hrvatske reprezentacije sportskih novinara jugoistočne Europe (SEESJA), a 2016. godine dobio je godišnju nagradu Hrvatskog zbora sportskih novinara za televizijsku reportažu godine u Dnevniku Nove TV. 

GALERIJA: Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

Foto: Instagram screenshot
Foto: Luka Klun/PIXSELL
Zagreb: "Ma?i?" Marko Grubni? predstavio knjigu "Otkrit ?u vam tajnu"
Foto: Luka Klun/PIXSELL
Zagreb: "Ma?i?" Marko Grubni? predstavio knjigu "Otkrit ?u vam tajnu"
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

''Oduvijek sam, od malih nogu, pratio prvenstveno nogomet, ali i ostale sportove i danas mogu reći da sam sretan što za posao moram pratiti ono što bih ionako samoinicijativno pratio. Tu istu strast vidim i u svojim kolegama u sportskoj redakciji, ali i kod kolega u ostalim dijelovima 'momčadi' zvane Dnevnik Nove TV.''

VEZANI ČLANCI: 

Kao novinar i reporter pratio je hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a između ostalog bio je i na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

– Ono što je vjerojatno nepoznato široj publici jest to da je Katar jedna od najsigurnijih, ako ne i najsigurnija zemlja na svijetu, u kojoj stopa kriminaliteta praktički i ne postoji – kazao je te savjetovao svim budućim posjetiteljima ove zemlje da smanje očekivanja ako su željni razgledavanja specifičnih turističkih lokacija.

– Uostalom, kako nam je Jakov Krivić, hrvatski stolnoteniski trener koji je prvi put u Katar stigao 2004. godine i sada već dulje vrijeme živi u Dohi, rekao: ovdje je još prije 15-ak godina bila samo jedna velika pustinja. Mi smo planirali otići na pustinjski safari i napraviti priču o tome, ali od preostalih priča i obaveza nismo stigli – prisjetio se. 

VIDEO: Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je sportska novinarka izgledala kada je bila s Livajom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BR
brongostar
15:48 25.09.2024.

Najgoru sportsku postavu ima HTV sa novinarima kao što su šapit, horvat, zidarička...

TO
tonifusaro
14:40 25.09.2024.

A ja sam mislio da je Jovanović-Šprajc na RTL-u.....