BILI SU JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH PAROVA

Znate li zašto su se razveli Fani Čapalija i Ivica Mornar? Ona otkrila razlog: 'Kad smo hodali gradom, rijetko smo se držali za ruke'

ARHIVA - 2002. Bivša Miss Hrvatske Fani ?apalija i nogometaš Ivica Mornar rastali su se nakon tri godine braka
Foto: Zeljko Hladika/HISTORY I/C
1/20
25.09.2024.
u 11:40

Svi se sjećamo bivšeg bračnog para Fani Čapalije i Ivice Mornara, no znate li razlog zbog kojeg su se razveli? U nastavku ovog teksta doznajte više detalja

Splićanka i nekadašnja misica Fani Čapalija jedna je od najljepših Hrvatica, mnogi bi se složili... Osim što je godinama unazad intrigirala ljepotom, intrigirala je i naprasnim odlaskom iz svijeta mode i to malo nakon što je na svjetskom izboru 1993. godine ušla među pet najljepših žena svijeta. No ipak, nije to jedina stvar vezana za nju koja je mnoge iznenadila. Naime, Čapalija se nakon osvojene lente udala za bivšeg hajdukovca, Ivicu Mornara, od kojeg se razvela nakon samo tri godine braka. Ubrzo nakon ljubavnog kraha, Fani se potpuno povukla iz javnosti, a u kratkom roku je ostala bez roditelja, što ju je dodatno slomilo.

- Zaljubila sam se i jednostavno su se stvari tako poklopile. Možda mi je pomalo žao jer brak, nažalost, nije uspio i mogu samo razmišljati o tome što je moglo biti. Ali, da se nađem u istoj situaciji, opet bih izabrala ljubav - kazala je jednom prilikom atraktivna Splićanka za nekadašnji magazin Extra. Za razvod je tada krivila prevelike razlike u karakterima. - Bili smo jednostavno prerazličiti. Kad smo hodali gradom, rijetko smo se držali za ruke ili grlili. Momo je ljubav pokazivao na svoj način, ali džabe mi ta beskrajna ljubav i privrženost kad nema nježnosti - dodala je svojevremeno Fani, no o svojem bivšem suprugu ipak nikada nije rekla nijednu ružnu riječ.  - On je bio moja prva ljubav, uvijek će mi biti u lijepom sjećanju - dodala je bivša misica za časopis Story 2019. godine. 

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala promijenio se'

ARHIVA - 2002. Bivša Miss Hrvatske Fani ?apalija i nogometaš Ivica Mornar rastali su se nakon tri godine braka
1/20

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Ivica se proslavio se igranjem za Hajduk i Sevillu, a bio je dio hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Portugalu 2004. godine. Nekoć je bio veliko ime hrvatske sportske i show scene, no posljednjih ga godinama rijetko viđamo u javnosti. Dok je Fani jedna od naših najljepših i najuspješnijih misica svih vremena. Iako je na svjetskom izboru 1993. godine ušla među pet najljepših žena, Fani je iznenada odustala od modne karijere. Ovaj se bivši par razveo nakon tri godine braka i sedam godina ljubavne veze. 

FOTO Ella Dvornik tijekom godina potpuno se promijenila, zebraste ekstenzije i neonske boje bile su joj favorit

ARHIVA - 2002. Bivša Miss Hrvatske Fani ?apalija i nogometaš Ivica Mornar rastali su se nakon tri godine braka
1/32

Ivica se 2007. godine ponovno vjenčao, a s 11 godina mlađom suprugom Katjom ima dvoje djece, točnije dvije kćeri. Prva je rođena 2007. godine, nekoliko mjeseci nakon vjenčanja svojih roditelja, a druga tri godine kasnije. Ivicu se nakon razvoda povezivalo s bivšom gimnastičarkom i Miss sporta Stefany Hohnjec, koja je jednom prilikom snimljena i kako izlazi iz njegova stana u splitskom naselju Pazdigrad, no oboje su tvrdili da među njima ne postoji ništa ozbiljno.

VIDEO: Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je sportska novinarka izgledala dok je bila s Livajom

Komentara 3

PA
pan-am
13:20 25.09.2024.

Posvađali se tko treba nahraniti krmke taj dan . On je trebao krmke nahraniti a ona je trebala kravu pomuzt ,a on otišao kravama a ona krmcima i tu je nastala savađa!!!

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
13:04 25.09.2024.

I sad je U Arbaniji na Čiovu i šeta psa. Niti što radi niti se pojavljuje igdje. Mogla je bilo što, dovljno je mlada, ali....Svatko je tvorac svoje sreće.

HA
Haha
13:29 25.09.2024.

Bila je prelijepa, steta sto je tako odredila zivjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije