JASON ALEXANDER

FOTO Rijetko ga viđamo u javnosti: Pogledajte kako danas izgleda George iz Seinfelda, dosta se promijenio

Foto: Profimedia
1/6
25.09.2024.
u 11:10

Posuđivao je glas u brojnim animiranim filmovima, imao je epizodne uloge u serijama, te je popis na IMDb-u gdje se može vidjeti na kojim je sve projektima radio stvarno podugačak.

Jedan od mnogima omiljenih likova iz kultnog 'sit-coma' Seinfeld bio je George Costanza. Like Georgea utjelovio je Jason Alexander, s kojim je (Jerry) Seinfeld prijateljevao još od srednjoškolskih dana. Zbog ove uloge, Alexander je dobio brojne nagrade  Američkog glumačkog udruženja (SAG) te je bio nominiran za nagradu Emmy. Ipak, nedugo nakon posljednje epizode 'Seinfelda', Jason nije imao previše velikih rola.

Foto: Profimedia

To ne znači da ga nismo gledali. Posuđivao je glas u brojnim animiranim filmovima, imao je epizodne uloge u serijama, te je popis na IMDb-u gdje se može vidjeti na kojim je sve projektima radio stvarno podugačak. Jason je ovih dana snimljen na ulicama Los Angelesa. Imao je bradu koja je već neko vrijeme prošarana sijedim dlakama. Na sebi je nosio kariranu košulju i tamni prsluk, a novinarima je teško bilo prepoznati ovu TV legendu.

VEZANI ČLANCI:

"Ovih dana pronalazim sve više prilika da budem od koristi, da iskoristim zapanjujuće i neproporcionalne blagoslove koje sam imao u životu i nekako to vratim i platim unaprijed", poručio je Jason Alexander u jednom intervjuu ranije ove godine. Osim toga, nedavno se pojavio i na TikTok profilu svog sina Gabea Greenspana, koji ima puno sličnosti sa svojim ocem. Gabe je isto glumac, a hobi su mu društvene igre, a ponajviše Dungeons and Dragons. 

GALERIJA Znate li tko je ovo? Pogledajte kako se naša bivša voditeljica mijenjala tijekom godina

1/21

Od 1982. u braku je sa istom ženom. On i Daena E. Title zajedno imaju dva sina, Noaha i Gabriela. Daena je slikarica, ekspresionistica te njeni radovi često imaju feminističke teme. Alexander je otkrio i da je svoju ženu progurao u posljednju epizodu serije koja ga je vinula u zvijezde. Ona je, naime, bila jedna od članova porote. 
'Bilo mi je jako drago što je moja supruga bila tamo i prošla taj put sa mnom' otkrio je 2018. godine u intervjuu za američke medije. 

VIDEO Vruća fotka! Nives Celzijus pratiteljima ubrzala puls: Pozirala na brodu, badić jedva zadržavao njene obline

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije