BIOGRAFIJA

Princ Philip nije želio doživjeti stotu: 'Ne mogu zamisliti ništa gore'

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
26.08.2021.
u 23:30
"Bio je puno nježniji i ljubazniji nego što se o njemu misli. Imao sam ogromnu privilegiju znati ga godinama i dobiti poseban pristup njegovom životu, kao i priliku napisati ovu biografiju", opisao ga je autor njegove biografije Gyles Brandreth.
Pogledaj originalni članak

Autor biografije princa Philipa, Gyles Brandreth (73) otkrio je detalje druženja s pokojnim princem te neka njegova razmišljanja. Brandreth je ispričao da princ nije želio doživjeti stotu. "Ne mogu zamisliti ništa gore. Već se ionako raspadam na komadiće, nemam nikakvu želju grčevito se i nepotrebno držati za život", rekao je princ Brandrethu istaknuvši da ne želi dugo živjeti, a to je prenio magazin People

Vojvoda od Edinburgha je autora svoje biografije poznavao četiri desetljeća, a čak ga je smatrao i prijateljem. Njih dvojica su puno vremena provodili pričajući i družeći se. "Bio je puno nježniji i ljubazniji nego što se o njemu misli. Imao sam ogromnu privilegiju znati ga godinama i dobiti poseban pristup njegovom životu, kao i priliku napisati ovu biografiju", opisao ga je Brandreth. Autor vojvodine biografije otkrio je i da su njih dvojica razgovarali o raznim temama, a nakon jednog druženja upitao je princa je li mu bilo zabavno. "Zabava? Ne mislim toliko na nju. Kriket je nekad bio zabavan, kao i vožnja kočijom", odgovorio mu je tada vojvoda.  Vojvoda od Edinburga otkrio je još mnoge detalje o svom životu, a sve ih je zapisao Brandreth u biografiji pod nazivom 'Philip: The Final Portrait'.

Podsjetimo, vojvoda od Edinburgha i suprug kraljice Elizabete umro je u travnju nakon infekcije i problema sa srcem. U svom životu prošao je mnogo toga, a kraljica ga je smatrala svojom stijenom.

VIDEO Zbog ljubavi princ Philip se odrekao vjere i zahladio odnos s obitelji

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.