jedva čeka

Monika Kravić ponosno pokazala poveći trbuščić, pratitelji oduševljeni preslatkom fotkom

Foto: Instagram
1/9
26.08.2021.
u 11:00

Monika s pratiteljima na Instagramu ne dijeli često privatne fotografije, no ovaj je put pratitelje raznježila fotkom na kojoj pozira pored mora te se drži za poveći trbuh.

Početkom svibnja bivša voditeljica Monika Kravić i odvjetnik Fran Olujić ozakonili su svoju vezu kod matičara. Ubrzo se doznalo da bračni par ovu godinu ima još razloga za slavlje jer im na jesen stiže i prinova. 

Monika s pratiteljima na Instagramu ne dijeli često privatne fotografije, no ovaj je put pratitelje raznježila fotkom na kojoj pozira pored mora te se drži za poveći trbuh.

Foto: Instagram

- Sljedeća velika stvar - samo je napisala Monika pored fotke koja je u samo dva sata prikupila preko 700 lajkova. Oduševljeni pratitelji počeli su joj ostavljati emotikone uzbuđenja i srca. A u komentarima se oglasila i pjevačica Nika Antolos. 

Podsjetimo, bivša voditeljica i nekadašnja supruga Marija Mamića za Frana se udala početkom svibnja. Par je u vezi od 2019. godine, a zaruke su se dogodile u veljači ove godine na romantičnom putovanju po egzotičnoj destinaciji. 

Na svom vjenčanju Monika je blistala u vjenčanici modne kuće Safiyaa, a posebno joj je važan bio vjenčani buket u kojem je na poseban način odala počast pokojnoj mami. Mami Miri, koja je preminula prije četiri godine, posvetila je tri orhideje u buketu, a sinovima Jakovu i Josipu, pisala je Gloria. Vjenčanje Monike i Frana odvilo se u jednom zagrebačkom hotelu u skladu s epidemiološkim mjerama koje su bile na snazi, a otkriveno je i kako je par prvi ples otplesao uz pjesmu Matije Cveka. 

VIDEO>>Severinina ljubavna priča

Ključne riječi

Komentara 3

CR
credo
13:34 26.08.2021.

Poveći trbuščić?!? Buahahhahaha Sjedi 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:41 26.08.2021.

Tko je ta i koga to zanima? Što je radila da im trbuščić?

MM
Mamina maza
12:11 26.08.2021.

Jel' to ona sa 200.000eura koje je skrila u torbicu? Takvi imaju obožavatelje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije