Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužno

Preminuo je glumac najpoznatiji po ulozi u hit seriji 'Dinastija', vijest o smrti potvrdila neutješna supruga

Foto: Youtube screenshot
1/8
26.08.2021.
u 11:22

Tužnu vijest o smrti Nadera, najpoznatijeg po ulozi Dexa Dextera u Dinastiji, nakon duge borbe s neizlječivom vrstom raka podijelila je njegova supruga Jodi Lister.

Zvijezda jedne od najpopularnijih sapunica 80-ih, Michael Nader izgubio je bitku za život u 76. godini. Tužnu vijest o smrti Nadera, najpoznatijeg po ulozi Dexa Dextera u Dinastiji, nakon duge borbe s neizlječivom vrstom raka podijelila je njegova supruga Jodi Lister. 

- Teška srca prenosim vijest o smrti mog voljenog, Michaela. Proveli smo 18 prekrasnih godina zajedno, s mnogim psima koje smo udomili - kazala je Jodi. 

Foto: imdb

- Michael je bio presretan zbog ponovnog okupljanjem prijatelja i kolega ‘Dinastije’ tijekom virtualnog događaja Emme Samms, kojim se pomagalo prikupiti sredstva za dugotrajno istraživanje COVID-a. Bio je lijep i fascinantan čovjek s mnogo talenata i vještina. Nedostajat će mi zauvijek - dodaje njegova supruga. 

Glumac je preminuo u svom domu u sjevernoj Kaliforniji. Karijeru je počeo 1960. godine, a osim po ulozi u Dinastiji, mnogi su ga pamtili i kao glumca u seriji 'Sva moja djeca'. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije