NEMA MJERU

Problematična sestra slavne manekenke završila na odvikavanju, a iz ustanove objavljuje provokativne fotke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
24.02.2022.
u 14:53
Naime, Lottie koja inače zarađuje od prodaje svojih golih fotografija na jednoj stranici javila se fanovima iz ustanove i objavila nekolilo novih provokativnih fotografija. Inače, u centrima za odvikavanje nisu dozvoljeni mobiteli, no čini se da je Moss u jednom od onih koji nemaju takva restriktiva pravila.
Pogledaj originalni članak

Mlada manekenka Charlotte Lottie Moss (24), mlađa sestra slavnog supermodela Kate Moss (48), ponovno je došla u fokus javnosti, a ovaj put je otkrila da je odučila otići na odvikavanje od kokaina.

Naime, Lottie koja inače zarađuje od prodaje svojih golih fotografija na jednoj stranici javila se fanovima iz ustanove i objavila nekoliko novih provokativnih fotografija koje možete pogledati OVDJE. Inače, u centrima za odvikavanje nisu dozvoljeni mobiteli, no čini se da je Moss u jednom od onih koji nemaju takva restriktivna pravila. Kateina kći Lila (19), kažu izvori bliski obitelji, ne želi više imati nikakve veze s Lottie jer se druži s opasnim ljudima. 

Lottie je inače i prije dvije godine objavila  video koji je zgrozio javnost. u jeku pandemije i stroge karantene, manekenka je podijelila snimku na kojoj se vidi kako se druži s nekolicinom prijatelja, bez maski i distance. Na videu je došlo i do poljubaca, a Lottie i prijatelji su se šalili kako su oni "super širitelji COVIDa-19". Kasnije se manekenka ispričala, no čini se kako je sada pronašla alternativan način zarade u pandemiji, a da ne mora izaći iz kuće. 

Strani mediji pišu kako je sklopila ugovor sa stranicom za odrasle koju koriste brojne poznate osobe. Lottie s korisnicima za 14 funti mjesečno, odnosno 122 kune dijeli svoje provokativne fotografije i snimke, i to budu uglavnom u seksi donjem rublju ili kupaćim kostimima. Ako korisnici žele nešto goliju varijantu fotografije, morat će još dodatno platiti. 

Na stranici se može i dopisivati s korisnicima gdje oni mogu tražiti privatne fotografije, koje se, naravno, također dodatno plaćaju. Kako pišu strani mediji, Lottie prodaje i video na kojemu je potpuno gola za 1000 funti, odnosno 8700 kuna. 

VIDEO Natjecateljica showa America's got talent, Nightbirde (31), izgubila je borbu s rakom: Cijeli svijet oduševila je svojim nastupom i pogledom na život

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.