oduševila je svojim glasom

Preminula je natjecateljica talent-showa. Imala je samo 31 godinu, a tužnu vijest potvrdili članovi žirija

Foto: Screenshot
1/4
22.02.2022.
u 09:45

Jane je u kolovozu prošle godine objavila kako se povlači iz natjecanja zbog zdravstvenih razloga. Istaknula je da joj se stanje pogoršalo te da borba s rakom zahtijeva njezinu punu pozornost i energiju

Natjecateljica showa ''America's Got Talent'' Jane Marczewski, koja se javnosti predstavila kao Nightbirde, preminula je u dobi od 31 godine nakon što je izgubila tešku borbu s rakom.

Jane je u kolovozu prošle godine objavila kako se povlači iz natjecanja zbog zdravstvenih razloga. Istaknula je da joj se stanje pogoršalo te da borba s rakom zahtjeva njezinu punu pozornosti i energiju. Dodala je da joj je žao, ali i da joj je drago zbog predivnog iskustva koje je imala. Svoju objavu završila je zahvalom svima te napisala da još uvijek ima snove.

Tada su joj na Instagramu podršku pružile članice žirija Heidi Klum i Sofia Vergara. "Nedostajat će nam tvoja energija, strast i prekrasan glas na nastupima uživo", napisala je Klum te dodala da navijaju za nju, a sličnu poruku joj je uputila i Vergara.

Inače, Marczewski je na audiciji direktno prošla u polufinale jer joj je član žirija Simon Cowell dao zlatnu ulaznicu za izvedbu autorske pjesme "It's OK". Poslije nastupa natjecateljica je objasnila da ima rak koji se proširio na kralježnicu, pluća i jetra te da ima samo dva posto šanse da preživi. Dodala je i da je pjesma koju je izvela opis posljednje godine njezina života te da želi svima reći da je ona puno više od stvari koje joj se događaju.

Članovi žirija od Jane su se oprostili na društvenim mrežama i posvetili joj dirljive riječi. "Volimo te. Počivaj u miru Nightbirde", napisala je Heidi Klum uz njezinu fotografiju.

"Moramo nastaviti živjeti i učiti iz njezinih riječi i stihova. Koliko god da se osjećam užasno zbog njezine smrti, osjećam se sretnim što sam je upoznao, čuo i poznavao", napisao je Howie Mandel.

VIDEO Natjecateljica showa America's got talent, Nightbirde (31), izgubila je borbu s rakom: Cijeli svijet oduševila je svojim nastupom i pogledom na život

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:42 22.02.2022.

Dobro je,nije korona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije