RAZUMIJE BENA

Prvi suprug Jennifer Lopez otkrio pikanterije iz njihovog braka: 'Kada smo legli u postelju...'

Foto: Jean Cummings/THE HOLLYWOOD ARCH
Jennifer Lopez, ameri?ka pjeva?ica i glumica, 1995. - 2002.
Foto: GARY I ROTHSTEIN/NEWSCOM
Celebrities Walk The Red Carpet At The 2023 Latin Billboard Awards in Coral Gables, Florida
Foto: GARY I ROTHSTEIN/NEWSCOM
Celebrities Walk The Red Carpet At The 2023 Latin Billboard Awards in Coral Gables, Florida
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
20.09.2024.
u 22:00
Noa i Lopez u braku su proveli jedva godinu dana, no povremeni glumac i producent iz tog perioda prisjeća se brojnih situacija s latino divom. U najnovijem intervjuu prisjetio se nekih detalja iz njihovog odnosa koji su kumovali njegovom konačnom krahu.
Pogledaj originalni članak

Povremeni glumac i osobni trener Ojani Noa (49) najpoznatiji je po svom kratkom braku s latino divom Jennifer Lopez (55). Iako je od njihovog odnosa prošlo 26 godina, Kubanac i dandanas ima običaj govoriti o svojim iskustvima iz jednogodišnjeg perioda kojeg je proveo s Lopez. Tako je bilo i u najnovijem intervjuu za Daily Mail, održanom u jeku razvoda Jennifer i glumca Bena Afflecka, a u kojem je progovorio kako je to zaista biti oženjen za temperamentnu glumicu i pjevačicu.

Bivši suprugu Noa je upoznao 1996. godine dok je radio kao konobar u restoranu Glorije Estefan. Stasiti Kubanac odmah je šarmirao J.Lo s kojom ubrzo započinje vezu te su nakon nekoliko mjeseci stali pred oltar 22. veljače 1997. godine. Kako piše britanski medij, on je bio jedini u moru njenih bračnih partnera koji ju je poznavao prije globalne slave. Međutim, nije dugo trebalo da se između njih pojave trzavice, a Ojani se prisjetio jedne žestoke svađe neposredno pred raspad braka. Nalazili su se na suprotnim stranama svoje velike vile, da bi ga ona ubrzo nazvala i rekla mu da dođe u spavaću sobu gdje će se zatim barem privremeno pomiriti. - Bilo je prekrasno, ali u isto vrijeme jako tužno jer smo duboko u sebi bili svjesni da smo stigli na kraj našeg puta", rekao je producent.

Zanimljivo da je Lopez za njega i Afflecka koristila isti nadimak 'Papi', što u prijevodu na španjolski znači tatica. - Bio sam prvi, pionir. Stajao sam uz nju kao podrška na početku karijere kada se borila s tjeskobom i nesigurnošću. Bio sam stvarno dobar suprug jer vjerujem u brak. Kada smo se razveli, srce mi je bilo slomljeno. Imao osjećaj da me više nije trebala kada je dobila sve što je željela od mene - kaže Noa koji tvrdi da nije imao pojma tko je Jennifer kad ju je upoznao te da mu je prva pomisao bila kako je riječ o "najljepšoj ženi koju je ikad vidio". - Imala je i nevjerojatno tijelo - prisjetio se Kubanac i dodao kako je još uvijek tako. 

Prilikom upoznavanja u restoranu društvo im je pravio glumičin asistent koji je na njezin zahtjev izričito tražio da ih poslužuje Noa, nakon čega su konobara pozvali da im se pridruži u nastavku provoda u jednom klubu. Ondje su plesali i prvi put se poljubili. Dvojac je ostao u kontaktu, a Lopez je tijekom jednog telefonskog razgovora Ojanija zamolila da joj bude pratnja na premijeri filma 'Krv i vino' kojeg je snimala s Jackom Nicholsonom i Michelom Caineom. Na događaju ga je uhvatila panika zbog vike mnogobrojnih obožavatelja i bljeskova kamera, na što mu je glumački veteran Caine uputio riječi smirenja i rekao da će se naviknuti na slavu. 

VEZANI ČLANCI:

SOPHIA LOREN

Živjela je u trošnoj kući i dijelila sobu s 8 drugih ljudi, njena majka je prosila hranu i krala vodu za piće iz automobila

Nekoliko mjeseci prije 90. rođendana Sophia je pala u svom domu u Švicarskoj. Slomila je bedrenu kost i kuk. Završila je na operaciji, a njezini sinovi Carlo Jr. i Edoardo bili su cijelo vrijeme uz voljenu majku. – Znala sam da želim nastaviti život koji sam vodila prije pada pa sam morala raditi brojne vježbe kako bih mogla ponovno hodati. Od jeseni sam pet puta tjedno išla na fizioterapiju – rekla je.

- O braku smo počeli pričati vrlo brzo nakon početka veze. Otprilike godinu i pol nakon našeg susreta zaprosio sam je - nastavlja priču bivši suprug pjevačice rođene u Bronxu. U početku se sve činilo idiličnim, zajedno su kuhali jela iz latinoameričke kuhinje i radili, no to nije potrajalo. Kako kaže, njihovom braku presudila je njezina želja za javnom pozornošću nakon uspjeha filma 'Selena'.

- Kada smo prolazili kroz pakao, a morali ići nekuda kao par, i ja sam bio loše volje. Znao sam da nismo dobro. Mrzio sam crvene tepihe. Pokušavala me nagovoriti da idem s njom, ali odbijao sam, nisam se želio pretvarati - izjavio je Kubanac i potvrdio kako je opsjednutost medijskom pažnjom Lopez bila česti povod njihovih svađa. Tvrdi kako je konačnu točku na odnos stavio upravo on, a razvod je bio poprilično buran: - Nikad nisam pogledao drugu ženu dok sam bio s njom, a činilo se kao da sam ja loš dečko u toj priči. Njezini ljudi željeli su da ona bude dobrica jer je stizao film, pa album. Nisu željeli negativan publicitet. Zvučalo je kao da ja ne želim biti s njom, a ustvari je bilo obrnuto - ispričao je 49-godišnjak.

Prepoznaje brojne poveznice između njegovog braka s Jennifer i njezine današnje situacije s Affleckom. Naime, Ojani je prije dvije godine izrazio sumnju u opstanak njihovog braka: - Jen voli biti zaljubljena, no zaručila se šest puta. Ben je njezin četvrti suprug. Ja sam bio suprug broj jedan i rekla mi je da sam ljubav njezina života. Kada smo legli u postelju u noći našeg vjenčanja, rekla je da ćemo biti zauvijek zajedno - rekao je Noa koji je upoznao Bena i smatra da je sjajan ti koji, kao i on svojevremeno, drži do privatnosti, dok je Lopez potpuna suprotnost. 

Za kraj je svojoj bivoj supruzi poručio: - Neka ostane sama, neka uzme godinu dana pauze. Ako susretne nekog novog, neka to drži za sebe i neka se ne udaje ponovno. Kada ste s nekim, morate provoditi zajedno kvalitetno vrijeme, a ne razmišljati o kamerama. Rekao bih joj samo: 'Ti moraš biti ti da bi pronašla sebe' - zaključio je.

GALERIJA: Bio je prvi suprug latino dive, a poslije potpuno nestao iz javnog života. Sjećate li ga se?

Foto: Instagram/Profimedia
Foto: profimedia
Foto: Reuters/PIXSELL
Casper Smart i Jennifer Lopez
Foto: Reuters
Marc Anthony i Jennifer Lopez
Foto: Reuters
Marc Anthony i Jennifer Lopez
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Jennifer Lopez
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Jennifer Lopez
Foto: Reuters/Pixsell
Jennifer Lopez
Foto: Instagram
Jennifer Lopez & Alex Rodriguez
Foto: Instagram
Jennifer Lopez
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podsjetimo, Kubanac Noa na društvenim mrežama često se hvali isklesanim tijelom te posljednje vrijeme više radi kao model nego kao glumac. Nakon rastave Noa se pojavio u nekoliko filmova, a radio je i kao producent. Namjeravao je objaviti i knjigu o svom braku s Lopez, no pjevačica ga je 2006. godine tužila i spriječila ga da otkrije detalje njihove veze.

Nakon Noe Lopez se udala za plesača Chrisa Judda u rujnu 2001. godine, no i njihov brak je propao samo godinu kasnije. Za sljedećeg dečka, glumca Bena Afflecka, zaručila se u studenom 2002. godine, ali se oni tada nisu vjenčali. Godine 2004. udala se za pjevača Marca Anthonyja, s kojim je dobila blizance, a njihov brak potrajao je čak do 2012. godine. U međuvremenu je hodala s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom, da bi se naposljetku u kolovozu 2022. godine udala za Afflecka s kojim trenutno prolazi kroz bračnu krizu.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.