slavlje u obitelji

Quentin Tarantino dobio drugo dijete s 20 godina mlađom suprugom

Foto: RACHID BELLAK / BESTIMAGE
Projection du film "Once Upon a Time? in Hollywood" lors du 72ème Festival International du Film de Cannes
Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Bestimage
Montée des marches de la cérémonie de clôture du 72ème Festival International du Film de Cannes
Foto: OLIVIER BORDE / BESTIMAGE
Festival de Cannes
Foto: Rocco Spaziani/NEWSCOM
Quentin Tarantino Close Encounter Red Carpet at Rome Film Fest 2021
Foto: KSD/DH/
Quentin Tarantino - zvjezda slavniih
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Quentin Tarantino
Foto: GOTPAP/PA Images/PIXSELL
Quentin Tarantino sighting - Los Angeles
05.07.2022.
u 23:00
- Daniella i Quentin Tarantino su sretni što mogu objaviti da je Daniella rodila njihovu malenu djevojčicu 2. srpnja 2022., mlađu sestru Leu, njihovom prvom djetetu - rekao je par u zajedničkoj objav
Pogledaj originalni članak

Redatelj Quentin Tarantino (59) i njegova 20 godina mlađa supruga Daniella Tarantino dobili su drugo dijete. Nakon sinčića Lea koji se rodio u veljači 2020., u obitelj je stigla djevojčica, piše People. 

- Daniella i Quentin Tarantino su sretni što mogu objaviti da je Daniella rodila njihovu malenu djevojčicu 2. srpnja 2022., mlađu sestru Leu, njihovom prvom djetetu - rekao je par u zajedničkoj objavi.

Daniella Tarantino kći je izraelskog pjevača i tekstopisca Tzvike Picka, a par se prvi puta upoznao još 2009. kada je redatelj promovirao svoj film 'Nemilosrdni gadovi' u Izraelu. Zaručili su se 2017., a intimno vjenčanje je održano u studenom 2018. godine u Los Angelesu.

Tarantino je prošle godine u showu Jimmyja Kimmela govorio o svom sinu, i otkrio kako mu ime nisu dali po Leonardu DiCapriju, kako su prvotno pomislili fanovi.  'Skoro mu nismo dali to ime svjesni da će ljudi pretpostaviti da je dobio ime po Leonardu DiCapriju. Nema ništa loše u tome, ali... dobio je ime po djedu moje supruge, ali i zato što je, u našim srcima, naš mali lavić.' Inače, Quentin Tarantino sa svojom obitelji trenutno živi u Tel Avivu i trudi se sina odgojiti da priča oba jezika.

VIDEO: Miša Grof: 'O ovome šutim godinama, Nikolina je iscenirala pljačku' 

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.