Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POGLAVLJE

Lejla i Tarik Filipović pohvalili se posebnim danom u svojoj obitelji

Foto: Instagram screenshot
1/6
05.07.2022.
u 12:20

Filipovići su pozirali s Dinom, koji je za ovu prigodu obukao sivo odijelo i bijelu košulju. "Naš maturant. Sretno novo poglavlje života", napisala je Lejla pokraj fotografije, uz hashtag "ponosni roditelji".

Lejla Filipović pohvalila se na Instagramu fotografijom s maturalne zabave svojeg 19-godišnjeg sina Dina, kojeg je dobila u prvom braku s Dadom Majolijem. Njen suprug Tarik Filipović i ona pozirali su s Dinom, koji je za ovu prigodu obukao sivo odijelo i bijelu košulju. 

"Naš maturant. Sretno novo poglavlje života", napisala je Lejla pokraj fotografije, uz hashtag "ponosni roditelji". 

Tarik je nedavno DInu čestitao 19. rođendan, objavivši emotivnu čestitku posinku.

"Nazdravimo za 19-i, i za kraj srednje škole i početak jednog novog poglavlja života i da svaka sljedeća bude sretnija, zdravija. Sretno Dini moj", napisao je Tarik uz fotografiju. 

Podsjetimo, Dino je sin Tarikove supruge Lejle Filipović (46) i njenog bivšeg supruga Dade Majolija. Filipović ga je, otkada je stupio u brak s Lejlom, prigrlio kao da je njegov. Par ima i 15-godišnjeg sina Armana.  

"Dječak koji me grli ušao je u moj život s nepune tri godine. Danas sam ja njega zagrlio, dugo i snažno za njegov 18-i rođendan. 'Sad je dječak čovjek', kako pjevaše Kemo ali ne i 'zima pokri brijeg'. Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi. Danas dječak posta čovjek, ali dječače moj, budi uvijek zaigrani dječak, lakše je i ljepše. Sretan rođendan ljubavi tatina", prošle godine Tarik je napisao na društvenim mrežama u povod Dinina 18. rođendana. 

VIDEO: Teški zločini: Ovi celebovi iza rešetaka su zbog zlostavljanja, ubojstava, ali i slanja otrova Obami 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije