Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Život ide dalje'

Nakon 14 godina braka razvodi se Jelena Karleuša: 'Nažalost, Duško se ne vidi kao dio naše obitelji'

Foto: Instagram
1/10
05.07.2022.
u 12:56

- Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Neću se više oglašavati ovim putem -  napisala je Jelena Karleuša.

Srpska folk zvijezda Jelena Karleuša (43) nakon 14 godina braka razvodi se od nogometaša Duška Tošića (37). Njihov turbulentan odnos već je i ranije punio medijske stupce, a sada su, kako se čini, definitivno odlučili okončati svoj brak.

Potvrdila je to i sama Karleuša na svom Instagramu. - Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji - započela je pjevačica svoju objavu pa se oštro osvrnula i na medije. 

- Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom razdoblju za našu obitelj i djecu neću moliti medije za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na što sam navikla... pa navalite - poručila je Jelena. Za kraj je otkrila tko će skrbiti o njihovim kćerima Atinom i Nikom, zaprijetila novim tužbama, ali i otkrila da se više na tu temu neće oglašavati. 

- Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem -  zaključila je Jelena Karleuša.

VIDEO Miša Grof: 'Nikolina je inscenirala pljačku', Nikolina: 'Moji odvjetnici će se uskoro svima obratiti'

Komentara 1

Avatar Mudlin
Mudlin
16:19 05.07.2022.

Bože dragi, kaj ste napravili od nekad cijenjenoga i poštovanog medija!! Uz tolko svakodnevnog srbendovanja ne bi se začudil i da počnete objavljivati na onom vašem rodnom pismu, čirilovica, tak nekak... Jer za vrlo kratko vrijeme više vas ni ne budu otvarali oni kaj čitaju latinicu, ljudi iz civilizacije. Ostali vam budu vjerni samo vaši zapadni turčini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije