VELIKA PROMJENA

Rijetki sada prepoznaju slavnog glumca: Izgubio je kilograme i zahvaljujući jednoj vještini postigao novi izgled

Foto: Fredrik von Erichsen/DPA
Frankfurt: Me?unarodni Motor Show, James Bond party
Foto: ZTB/ZOH
London: Svečana premijera filma Guardians Of The Galaxy
Foto: Carlos Osorio/REUTERS
Toronto International Film Festival (TIFF)
Foto: Carlos Osorio/REUTERS
Toronto International Film Festival (TIFF)
Foto: MM/ABACA/ABACA
Dune 2 Outside Arrivals - NYC
09.09.2024.
u 15:02
David Bautista drastično je promijenio svoj izgled i otkrio kako je izgubio 25 kilograma i ispričao kako je to postigao
Pogledaj originalni članak

Američki glumac i umirovljeni profesionalni hrvač David Bautista nedavno je pozirao na crvenom tepihu u Torontu na premijeri filma  "The Last Showgirl" i sve je iznenadio svojim izgledom. Nosio je crno odijelo i crnu majicu koja je imala dublji izrez te je otkrila i njegovu tetovažu na gornjem dijelu prsa.  Ovaj styling je upotpunio i ogrlicom od bisera, a nakon njegovog pojavljivanja na ovoj premijeri društvene mreže su se užarile jer su rijetki prepoznali glumca koji je izgubio dosta kilograma.  Bautista je gostujući u televizijskoj emisiji "Live with Kelly and Mark" ispričao kako je borilačka vještina jiu-jitsu zaslužna za njegov gubitak kilograma.

"To je način na koji gubim težinu", objasnio je Bautista (55) dok je pričao o ovoj borilačkoj vještini. U emisiji je gostovao kako bi promovirao svoju novu akcijsku komediju, a otkrio je i zbog kojeg filma je dobio na kilaži.   “Za "Knock at the Cabin" sam se jako udebljao i vaga je pokazala oko 136 kilograma. Bilo mi je baš teško skinuti kilograme i što god sam radio rezultati su bili minimalni. Dok sam u Budimpešti snimao drugi dio filma "Dina" poveo sam sa sobom trenera i svog prijatelja Jasona Manlyja. Iznenadit ćete se ali sve što smo mi radili bili su samo sati borbe.  I tako sam počeo skidati kilograme", ispričao je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIFF (@tiff_net)

Nakon toga je neko vrijeme uzeo odmor od treniranja jiu-jitse i nedavno se opet vratio treninzima i sada gdje god da ide snimati sa sobom vodi svog trenera. "Smršavio sam oko 25 kilograma i sada se osjećam puno bolje", otkrio je.  Dodao je kako bez obzira što je mršavio nikako se nije mogao riješiti viška na trbuhu. Bautista je u emisiji rekao da se još uvijek ne osjeća kao da ima 55 godina.

“Psihički sam još uvijek, ne znam, u ranim 30-ima. Mislim da sam s 40 godina stvarno počeo biti u redu sam sa sobom i osjećati se ugodno sam sa sobom.”, ispričao je. Počevši od 2010. godine, Bautista je počeo jesti uglavnom biljnu, pesketarijansku prehranu, au bliskoj budućnosti planira potpuno postati vegan.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
JohnM
16:10 09.09.2024.

Ajme meni, strašno. Izgleda kao da je obolio od nečeg ozbiljnog. :(