NA INSTAGRAMU

Velika promjena! Ella Dvornik pokazala novu frizuru. Pratitelj: 'Počinješ izgledati kao Srpkinja'

Foto: Instagram
1/16
09.09.2024.
u 09:04

Ella je objavila fotografiju, a nakon toga i još jedan video s novom frizurom. U komentarima ispod njega joj se javio i jedan pratitelj koji nije bio oduševljen njenim izgledom.

Influencerica Ella Dvornik na Instagramu je otkrila da je ponovno promijenila frizuru. Naime, Ella je donedavno imala platinasto plavu kosu, a sada su njene vlasi obojene narančastom bojom, te joj je frizura puno kraća. - Nekad se zena probudi i odluci pofarbat u crveno, e onda znate koliko je sati. Pogotovo jer sam uz to odlučila i skratiti kosu skroz! Jel' itko od vas tako, samo odjednom, dobio neku impulzivnu ideju i proveo ju? - pitala je pratitelje, a u komentarima joj se javila Alka Vuica koja se našalila da su njene impulzivne ideje obično bile loše. Nakon toga, Ella je objavila još jedan video s novom frizurom, a u komentarima joj se javio i jedan pratitelj koji nije bio oduševljen njenim izgledom. 

- Počinješ izgledati kao Srpkinja... - napisao je pratitelj. U komentarima mu se između ostalih javila i pjevačica Zsa Zsa, koja je stala u Elinu obranu.  - Ella je normalnija nego pola ovih koji se prave normalni. A Srpkinje su btw prezgodne, Ella ja bi to kao kompliment uzela - napisala je. 

VEZANI ČLANCI:


Influencerica koju prati više od 500.000 ljudi brojne je pratitelje nedavno zaintrigirala svojom objavom. Naime, nakon što je prošle godine obznanila da se razvodi od 13 godina starijeg britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea, s kojim ima dvije kćeri, nedavno je objavila fotografiju s nepoznatim muškarcem. Ella je u kasne noćne sate u pričama na Instagramu objavila dvije fotografije koje su dale naslutiti kako se na njenom privatnom planu nešto događa. Riječ je o siluetama dvije osobe, u konkretnom slučaju sjeni zagrljenih žene i muškarca, a uz sliku je priložena i ljubavna pjesma 'I Like You'. I ako je netko pomislio da na prvoj fotografiji nije Dvornikova, ona je sve sumnje otklonila drugom na kojoj se drži za ruke s nepoznatim muškarcem, uz priloženi emotikon ruke u obliku srca te hrvatskom i srpskom zastavom, na osnovu čega su mnogi slutili da se radi o novoj ljubavi. 

FOTO Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja

1/20

No, Ella je sad otkrila da to ipak nije tako te istaknula tko je nepoznati muškarac. Radi se o glazbeniku s kojim je Ella, pod svojim umjetničkim imenom Alterella, ima zajedničku pjesmu. Pjesma će biti objavljena 12. rujna, a glazbenik je reper iz Srbije - Marko Nikolić, alijas Niko Bellic, a prepoznatljiv je pod umjetničkim imenom Mejsi.
Svoju rep karijeru započeo je 2011., a neke od njegovih pjesama su "Hali gali", "Bling bling", "Šri Lanka", "Sezona lova" i druge.
Podsjetimo, najpoznatija domaća influencerica Ella Dvornik u kolovozu 2023. obznanila je da se razvodi od 14 godina starijeg britanskog poduzetnika Charlesa Piercea. Par je u ljubavi proveo deset godina, vjenčali su se 2019. u Vegasu, a zajedno imaju dvije kćeri - Balie Dee i Lumi Wren. Po objavi raskida uslijedila je mukotrpna brakorazvodna parnica tijekom koje se uskoro bivši supružnici redovito sastaju na Općinskom sudu u Puli.

Naime, u srpnju 2023. Pierce je suprugu tužio zbog udjela u kući u Balama, čiji je ona tada bila jedini vlasnik. Gotovo godinu dana kasnije priča dobiva svoj epilog, prema kojem je britanski poduzetnik sada polaže pravo na polovicu nekretnine.

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Komentara 8

Avatar Stradun
Stradun
13:08 09.09.2024.

Napokon naslov bez mane. (Uvijek kritiziram.)

JR
Jr48
11:25 09.09.2024.

Našla žena ljubav preko granice i odmah ju pere bratstvo i jedinstvo.

Avatar Castro
Castro
16:48 09.09.2024.

Možda pronađe posla preko granice da konačno nešto počne raditi …!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije