nije to očekivao

Gospodin Savršeni pokušao se iskupiti Danijeli, ona mu spustila: 'Na tvoj šarm više ne padam, moraš se više potruditi'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
14.04.2022.
u 13:01
U današnjoj epizodi ''Gospodina Savršenog'' zgodni neženja odvest će djevojke na nešto drukčiji grupni spoj, nakon čega će uslijediti spoj nasamo s atraktivnom Danijelom, ali i nezaobilazna ceremonija ruža
Pogledaj originalni članak

Kako vrijeme odmiče, konkurentsko ponašanje djevojaka sve više dolazi do izražaja i one raspravljaju o svakom Tonijevu pogledu i pokretu. Njihove ljubomorne rasprave još će jednom prekinuti dolazak novog pisma u kojem Gospodin Savršeni poziva djevojke na modnu reviju koju će za njih pripremiti poznati hrvatski modni dvojac ELFS, piše RTL.hr.

Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić pripremit će prekrasne modne kombinacije u kojima će natjecateljice nositi modnu reviju te tako pokušati ukrasti koji pogled više od Gospodina Savršenog.

Foto: RTL

Danijela, Sara, Ela, Janet, Ksenija, Marija i Josipa bit će odabrane za nošenje dizajnerskih kreacija, a nakon revije Toni će pozvati atraktivnu crnku na spoj nasamo kako bi provjerio razlog njezine ljutnje.

„Na tvoj šarm više ne reagiram, sad se moraš više potruditi“, reći će mu Danijela koju je povrijedilo što je Toni dao ružu Josipi.

Foto: RTL
 

VIDEO Maja Šuput javila se nakon 'incidenta' s haljinom: Moja doza stresa u kojoj uživam

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AC
acer7
13:15 14.04.2022.

zakaj bi se on morao truditi? gdje mu je dokaz da ona može nešto i ponuditi? pa 50% žena i dok je zaljubljeno nisu sposobne ništa dati muškome.