PONOSNA MAMA

Maja Šuput oduševila fanove novom fotografijom svog sina Blooma: 'Pojest ću ga koliko je sladak!'

Foto: Instagram
1/8
14.04.2022.
u 11:17

''Bože, koliko volim ovo dijete. On mi uljepša dan. Med medeni!'', ''Pa i ja bi ga pojela od slatkoće! Predivan je od rođenja!'', ''Mali je ljepotan, pravi šarmer!'', ''Najveći frajer u ulici! Zaljubila sam se!'', redali su se komentari Majinih fanova

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput (42) na Instagramu je objavila fotografiju svog sina Blooma. Mali Bloom pozira pokraj replike mercedesa, a mama mu je napravila i simpatičnu frizuru. 

- Mr. Bloom Tatarinov'. Pojest ću ga koliko je sladak - napisala je Maja pokraj fotografije svog sinčića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 

''Bože, koliko volim ovo dijete. On mi uljepša dan. Med medeni!'', ''Pa i ja bi ga pojela od slatkoće! Predivan je od rođenja!'', ''Mali je ljepotan, pravi šarmer!'', ''Najveći frajer u ulici! Zaljubila sam se!'', redali su se komentari Majinih fanova. 

Pjevačica koju gledamo i u ulozi voditeljice "Plesa sa zvijezdama" nedavno je pratitelje tražila za savjet oko hranjenja bebe, a brojni su joj u komentarima pisali svoje savjete. 'Ponestaje mi ideja... Što da mu dam da papa prije spavanja, a da ga i dalje ovako veseli?', pitala je Maja pratitelje uz fotografije Blooma na kojima se vidi da s osmijehom na licu uživa u obroku.
"Juhu od griza", "Griz od pira, lagano sjeda na želudac i super zdrava žitarica je", "Čokolino baby", "Batat iz pećnice...", pisali su joj pratitelji.

Inače, Maja se prije početka emitiranja "Plesa sa zvijezdama" vratila iz Meksika, gdje je sa suprugom Nenadom i sinom Bloom uživala u ljepotama Tuluma i Cancúna.

VIDEO: Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije