FILDŽAN VIŠKA

Severina nakon koncerta citirala Zabranjeno pušenje: 'To je raja iz Sarajeva'

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Severina održala koncert u klubu Mint
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: Severina dolazi u klub Mint na proslavu svog 50. rođendana
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Severina održala koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Bjelovar: Severina 'zapalila' publiku na Terezijani
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Severina na promociji knjige Dimitrija Popovića
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: Severina na promociji knjige Dimitrija Popovića
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Severina održala koncert u klubu Mint
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Severina održala koncert u klubu Mint
19.07.2023.
u 21:45
Splitska glazbenica proteklog je vikenda nastupila u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a nakon koncerta fotografirala se sa sarajevskim prijateljima i objavila nekoliko fotografija s koncerta
Pogledaj originalni članak

Severina je proteklog vikenda nastupila u Sarajevu, a nakon kobcerta u diskoteci Aqua na Instagramu je objavila i fotografiju s posvetom glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

- Kafu kad zakuvaš, fildžan se ostavlja... Ako 'ko naiđe, jebi ga... To ovdje svako zna, jer to je raja iz Sarajeva..., napisala je citiravši pjesmu Zabranjenog pušenja "Fildžan viška".

Na fotografiji je pozirala zajedno s novinarkom i voditeljicom Emelom Burdžović, vizažisticom Renatom Ponjević, ekonomistom i brend menadžerom Jannom Amirom Alićem te poznatim sarajevskim frizerima Ensarom Dervišbegovićem i Elvirom Bajrićem. 
Kasnije je objavila i nekoliko fotografija sa nastupa.

Podsjetimo, nakon što je objavila prve dvije nove pjesme s novog albuma 'Sorry', naslovnu pjesmu 'Sorry' te 'Metak' feat. Nucci, a koje su u samo tjedan dana pogledane 1,8 milijuna puta te tako zavladale YouTube trendingom, Severina je prošlog tjedna objavila još dvije nove pjesme: 'Pravda za ljubav' te 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV.

VEZANI ČLANCI: 

 

 

I dok je 'Pravda za ljubav'  prava ženska energična pjesma, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali čuti kako zvuči nova verzija 'Neba', pjesme koja je obilježila devedesete: ''Severinu volim i poštujem kao prijateljicu već dugi niz godina. Smatram je definitivno najvećom zvijezdom cijele regije pa mi je ovaj naš duet velika čast i potvrda kvalitete mojih pjesama. 'Nebo' je jedna od pjesama koje su obilježile devedesete, a i moju karijeru u tom vremenu. Kako to zvuči u novom, totalno ludom aranžmanu uz Severinu - poslušajte! Filip Miletić je, kao producent ovog dueta, stvarno ''razvalio'', kako se kaže u narodu. A ja napokon mogu javno pričati o tome, jer vjerujte - nije lako godinu dana raditi na duetu sa Severinom, a morati šutjeti o tome...'' – izjavio je Sandi.

'Let's make Sandi great again!'' – dodala je Severina. Osim 'Neba', autor glazbe, teksta i aranžmana i za 'Pravdu za ljubav' je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

S A strane Severininog novog albuma, publici još preostaje čuti i 'Sto stepeni' feat. L'Amiral, čija se premijera također očekuje ovog mjeseca.

VIDEO: Šerbedžija dobio 'škakljivo' pitanje o Tomu Cruiseu, pa otkrio nepoznat detalj o Nemogućoj misiji

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.