glazbenica uživa

Maja Šuput raspametila pratitelje: Pozirala u toplesu i istaknula stražnjicu

Foto: Instagram
1/12
19.07.2023.
u 17:30

Nakon gaže za vikend ponovno se vratila odmoru u novootvorenom istarskom resortu

Glazbenica Maja Šuput (43) ponovno je uhvatila malo vremena za odmor. Nakon radnog vikenda ponovno se zaputila u novootvoreni resort gdje često odmara od njegova otvorenja krajem lipnja. S pratiteljima je podijelila preslatke fotografije sa sinom Bloomom iz bazena, a na Instagram Storyju podijelila je i nešto oskudnije svoje izdanje.

Pozirala je u toplesu pored balkonske staklene ograde okrenuta leđima kameri, a na sebi je imala samo donji dio kupaćeg kostima i šiltericu na glavi. U takvoj pozi istaknula je stražnjicu. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Podsjetimo, za prošli radni vikend s pratiteljima je podijelila fotografiju pored velike ljuljačke, a pjevačica je pozirala u uskoj zelenoj haljini do koljena i sandalama s velikim cirkonima, a kosu je poravnala.

Ako je vjerovati pratiteljima, ovo joj je jedno od najljepših outfita u posljednje vrijeme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Jedan od najljepših Majinih izdanja! Ona elegantna, haljina jednostavna, a uz nakit vrlo efektna. Predivno joj stoji zelena boja. Majo mani se onih kičastih haljina i frizura, ova haljina ti je pun pogodak!", "Predivna haljina", "Prelijepa Maja", "WOW", "Predivna uvijek", pisali su pod fotografijom.

"Radna subota je jedina kakvu poznajem i priznajem", napisala je pored fotografije vesela pjevačica. 

Prije ovog radnog vikenda Maja se također odmarala u novootvorenom resortu u Istri. Pozirala je u jednodijelnom crnom badiću s otvorenim izrezom koji joj je istaknuo dekolte, a na sebi je imala i dugu plavu periku, velike sunčane naočale i crnu šiltericu. 

VEZANI ČLANCI

Inače, u istom resortu Maja je bila i na svečanom otvorenju, a nakon toga je ostala odmarati par dana sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom. Tako je pratiteljima pokazivala i kako se maleni Bloom zabavlja. 

''Zabiti se u staklo - misija dana. Ispričavamo se resortu na zamazanim staklima'', nasmijala je sve Maja pored videa u kojemu Bloom svoje lice stiska uz prozorsko staklo na kojem su nakon toga ostale fleke.

Dvogodišnji dječak inače je uvijek hit na Majinim društvenim mrežama i njezini pratitelji rado vole pratiti njegove nove zgode i fotografije.

VIDEO Šerbedžija dobio 'škakljivo' pitanje o Tomu Cruiseu, pa otkrio nepoznat detalj o Nemogućoj misiji

Ključne riječi

Komentara 1

EF
Efendi
20:09 19.07.2023.

Srednjovjecna zena sa silikonskom guzicom? Nimalo me raspametila nije, a stariji sam od nje. Vidio sam, ne jednom, zgodnijih 50+ zena od nje sa prirodnim oblinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije