iz berlina

Sjećate se Domina iz 'Ljubav je na selu'? Sudjelovao je u internacionalnoj sezoni, a pozornost je privukao svojim načinom života

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Foto: PROMO
Foto: PROMO
Foto: RTL
Foto: RTL
17.08.2024.
u 19:00
Rođeni Zagrepčanin ugostio je na svom imanju u južnom Berlinu Sonju, Gordanu i Barbaru. Mnoge je fasciniralo njegovo bogato iskustvo.
Pogledaj originalni članak

Domina Santra upoznali smo u 11., internacionalnoj sezoni showa "Ljubav je na selu" u kojoj je tražio svoju srodnu dušu, a veliku pozornost gledatelja i kandidatkinja privukao je svojom životnom pričom. Rođeni Zagrepčanin ugostio je na svom imanju u južnom Berlinu Sonju, Gordanu i Barbaru.

Ono čime je Santro privukao pozornost gledatelja jest njegov način života. Domino je živio u Italiji, Francuskoj, Danskoj, Meksiku te Kaliforniji. On je velika umjetnička duša i voli pjevati, pisati i svirati te je spretan u obradi drveta i izrađuje kubure. "To što radim te kubure, tešem od drveta, nekima izgleda kao da sam čudak, ali to je fantastičan hobi. To sam počeo raditi kada sam živio u Kaliforniji. Onda sam vidio da Pacifik naplavi toliko nekakvog egzotičnog drva na plažu i da to drvo izgleda fantastično pa sam ga skupljao i sušio", ispričao je Domino. 

Objasnio je da živi minimalistički u Berlinu i da u kući u kojoj stanuje nema vode, a nema naviku ići u trgovinu jer sve za jelo ima u svom vrtu. Otkrio je i kako iza sebe ima bogat ljubavni život jer se četiri puta ženio te je dobio devetoro djece. 

U showu je tražio ženu koja bi s njim podijelila sreću i životni stil kakav on voli i da s tom osobom ima harmoniju kakvu imaju plesači u tangu. Nažalost, nije pronašao takvu osobu. 

VIDEO Preminula je Shannen Doherty

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IZ
Izilajf
22:08 18.08.2024.

Sjetila sam se, pravio kobasice a tražio piletinu😁 Imao poljski wc.