komentari ne staju

Vruće fotke! Ella Dvornik pozirala bez grudnjaka i pokazala guzu u tangicama, evo što joj je napisala mama

Foto: Instagram
1/21
19.07.2024.
u 09:30

Ella je objavila fotografije snimljene u prirodi na kojima nema grudnjak i samo je u tangicama. Fotke je odmah komentirala njena mama Danijela.

Influencerica Ella Dvornik zagolicala je maštu pratitelja. Ella je objavila fotografije snimljene u prirodi na kojima nema grudnjak i samo je u tangicama. "Kako Šime Bilić i ja odlazimo pripremljeni na snimanje. Tema snimanja 'slapovi'. Trebamo ponijeti: Ručnike, šlape da možemo hodati po kamenju u vodi, odjeću za presvlačenje u slučaju da se sve smoči. Ponijeli smo: Ništa od navedenog, tako da smo u auto sjeli s mokrim tenisicama i mokrom odjećom nakon čega smo mokri otišli jesti u restoran, jer nismo ponijeli ni ništa za jesti", napsiala je Ella šaljivi opis uz seksi fotografije. 

 

Fotke je odmah komentirala njena mama Danijela. "A ćerce moja, ne bi valjalo da je bilo drugačije... genetika bi se sje*ala", napisala je. Fotke su brzo skupile više od 10.000 lajkova, a mnogi su hvalili njen izgled u komentarima
Ella u posljednje vrijeme često progovara o temi vježbanja te otkrila kako odlasci u teretanu utječu na nju. Prije nekoliko dana započela je govoriti o ovoj temi i rekla da je vidjela promjenu na sebi - raširila su joj se bedra, odnosno da su joj noge dosta ojačale. "Jako su se raširile, a gore mi se smanjio struk. Ne mogu naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike. Zna li netko da možeš prevući traperice preko nogu i guze, a da su gore uske? Molim vas da mi javite jer ne mogu ni jedne svoje traperice obući", kazala je popularna Zagrepčanka te dodala da je dobila dosta kilograma. 

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Nekoliko dana nakon se ponovno javila i sada je pokazala i koliko kilograma trenutno ima. "Posljednji put sam ovoliko kila imala nakon poroda. Zato realno - ta brojka ništa ne znači", poručila je uz fotku vage na kojoj je bila brojka od 63, 2 kilograma. 
Podsjetimo, Ella se nedavno požalila na neobičnu virozu zbog koje se budi ujutro znojna. "Imam neke bizarne, prelucidne snove i doslovno se probudim da ne znam gdje sam i što se događa. Baš sam pričala s par prijatelja i svi imaju isto. Ja to zovem korona na gljivama. Otkud je ovo došlo i do kad traje? Meni je već četvrti dan i budim se doslovno mokra ujutro, nemam pojma što je ovo", rekla je Ella.

VEZANI ČLANCI:

Osim toga, influencerica je u procesu razvoda od Britanca Charlesa Pearcea, a s kojim ima dvije kćeri Balei Dee i Lumi Wren. On je nedavno presudom dobio polovicu kuće u Balama, ali s obzirom na to da je na kući i hipoteka za kredit od 252.000 eura mora otplatiti i polovicu kredita. Kao suvlasnik upisao se sredinom svibnja. Ella većinu vremena posljednjih godinu dana provodi u Zagrebu.

VIDEO Jelena Rozga nastupila u susjednoj zemlji, a pripijenom haljinom istaknula savršenu figuru

Komentara 7

TO
Tomi0713
10:30 19.07.2024.

Treba opet kao i Pišekica naći sponzora, pa ajmo se pokazati

PB
pb1520
12:11 19.07.2024.

Mama joj je rekla:" Vidiš ćerce, govorila sam ti, što će ti škola, samo se skidaju, već će se naći sponzor!"

LO
lopataištihača
14:11 19.07.2024.

jedno vrijeme bilo je mirno.Sad će opet iskakati iz paštete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije