Princeza od Walesa

Kate Middleton napokon progovorila o zdravlju, pa otkrila čemu se najviše nada: 'Poznajem moć prirode'

Foto: Reuters
1/34
19.07.2024.
u 09:01

Kate Middleton progovorila je o blagodatima koje priroda potiče i kako djeluje na čovjeka, a u nastavku teksta pogledajte točno o čemu je riječ

Obožavatelje kraljevske obitelji oduševilo je pojavljivanje Kate Middleton na muškom finalu Wimbledona u nedjelju, a princeza od Walesa sada se i glasila na društvenim mrežama. Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram podijelila nekoliko svojih fotografiju snimljenih 2021., kada je posjetila Prirodoslovni muzej u Londonu. 

Otvaranje novih vrtova u spomenutom muzeju događaj je o kojem svi pričaju, a Kate je ovim povodom pohvalila njihov rad i progovorila o utjecaju prirode na fizičko i mentalno zdravlje. - Izuzetno cijenim predanost muzeja stvaranju posebnog prostora koji potiče ljude svih dobi da se ponovno povežu s prirodom i nauče više o tome kako možemo zaštititi naš prirodni svijet - napisala je te dodala: 

- Poznajem moć prirode koja potiče naš razvoj i blagostanje, donosi na radost i pomaže nam da ostanemo fizički, mentalno i duhovno zdravi. Nadam se da će ovi vrtovi inspirirati i transformirati tisuće ljudi koji će ih posjetiti. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Podsjetimo, kada se prošle nedjelje Kate Middleton pojavila na tribinama, dobila je ovacije koje su trajale nekoliko minuta. Razlog tomu je izuzetna hrabrost koju Kate pokazuje u borbi protiv karcinoma. Vjerojatno će proći neko vrijeme dok princezu od Walesa ponovno ne vidimo u javnosti, a o njezinim ljetnim planovima oglasio se izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Naime, William i Kate planiraju veći dio ljeta provesti 'ispod radara' u svom utočištu u Norfolku s djecom, dok Kate nastavlja s preventivnom kemoterapijom.

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije