uputila kritiku vladi

Slavna pjevačica i njezin 3-godišnji sin bili pozitivni na COVID-19: 'Ova je bolest ozbiljna i stvarna'

Foto: PA/Pixsell
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
Foto: PA/Pixsell
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
Foto: JK/Press Association/PIXSELL
Foto: Tobias Hase/DPA/Pixsell
04.04.2020.
u 10:39
Prije dva tjedna moj trogodišnji sin Jameson i ja pokazivali smo simptome Covida-19. Srećom, naš liječnik obiteljske medicine imao je pristup testovima i testovi su se pokazali pozitivnima - otkrila je Pink.
Pogledaj originalni članak

Epidemija koronavirusa još je uvijek u uzlaznoj putanji. Iz dana u dan u svijetu, ali i kod nas sve je više zaraženih, a virusa nisu pošteđene ni zvijezde. Jedna od posljednjih koja je priznala da je bila pozitivna na COVID 19 je i slavna Pink.

- Prije dva tjedna moj trogodišnji sin Jameson i ja pokazivali smo simptome Covida-19. Srećom, naš liječnik obiteljske medicine imao je pristup testovima i testovi su se pokazali pozitivnima. Moja obitelj se već nalazila kod kuće i nastavili smo to raditi posljednja dva tjedna slijedeći upute našeg liječnika - otkrila je pjevačica.

Foto: Press Association/PIXSELL
Pink
Foto: Instagram
Pink
Foto: Press Association/PIXSELL
Pink
Foto: Reuters/PIXSELL
Pink
Foto: Reuters
Pink
Foto: Press Association/PIXSELL
Pink

-Prije samo nekoliko dana ponovno smo testirani i sada smo na sreću negativni. Apsolutni je neuspjeh naše vlade da testiranja nisu široko dostupna. Ova je bolest ozbiljna i stvarna. Ljudi moraju znati da bolest utječe na mlade i stare, zdrave i nezdrave, bogate i siromašne, a testiranje moramo učiniti besplatnim i široko dostupnim kako bismo zaštitili svoju djecu, naše obitelji, prijatelje i naše zajednice. U nastojanju da podržim zdravstvene radnike koji se svakodnevno bore, doniram 500.000 dolara za Sveučilišnu bolnicu Temple u Philadelphiji u čast moje majke Judy Moore koja je tamo radila 18 godina. Uz to, doniram 500.000 dolara za krizni fond grada Los Angelesa za hitne slučajeve Covida-19. HVALA svim našim zdravstvenim radnicima i svima na svijetu koji se toliko trude da zaštite naše najmilije. Vi ste naši heroji! Ova su sljedeća dva tjedna presudna: ostanite kod kuće - poručila je Pink.

Smogovci daju podršku: "Budimo snažni, ponosni i pribrani!"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.