Novi projekt

Šprajc pokazao što se događalo prije njegovog zadnjeg RTL Direkta: Malo smo pukli

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
23.02.2022.
u 18:43
Od gledatelja se oprostio u jučerašnjoj emisiji, a nekoliko sekundi prije početka emisije počeo se nekontrolirano smijati.
Pogledaj originalni članak

Zoran Šprajc jučer je zadnji put sjeo u voditeljski stolac emisije "RTL Direkt" i oprostio se od gledatelje ove RTL-ove informativne emisije te ćemo ga uskoro gledati u novom projektu. Voditelj i urednik podijelio je na Instagramu video u kojem je dočarao kakva je atmosfera vladala svega nekoliko sekundi prije početka emisije. Šprajc je umirao od smijeha dok su mu namještali mikrofon i nije mu bilo jasno zašto ga požuruju. - A zašto je sad žurba neka, pa imamo još 20 sekundi do emisije. Pa znaš što sve još možemo napraviti - rekao je Šprajc i počeo se nekontrolirano smijati, a smijehom je zarazi i ostale i sve je to objavio na svom Instagram storyju koji je naslovio: Malo smo pukli.  Jučer je svoju zadnju emisiju ovako otvorio: 

Foto: Instagram

– Numerolozi kažu da, ako često oko sebe na satu, plakatima ili na televiziji vidite brojeve 222, 2222, 22222 ili 222222, moguće je da do vas dolazi poruka da je vrijeme za promjenu. I stvarno je došlo. Prije sedam godina jedan sedam godina mlađi dečko prvi put se ukazao u programu RTL-a u jednoj novoj, pomalo čudnoj i drukčijoj informativnoj emisiji, u 22 sata i 15 minuta. Emisija je bila čudna, rekoh, ali ni on nije bio baš normalan - u svom stilu je kazao Šprajc. Pohvalio je i kako je emisija tijekom sedam godina osvojila deset medijskih nagrada, među kojima je i Večernjakova ruža i na kraju je gledatelje zamolio da idućih sedam godina budu uz Mojmiru Pastorčić koja preuzima njegovu poziciju.

-  I što još reći nakon svega ovoga, nakon fantastičnih sedam televizijskih godina na RTL-u u ''RTL Direktu''? Jedino ono što je rekao svojedobno 'ćaća': ''Ja sam svoju dionicu odradio, hvala i doviđenja.'' Idućih sedam godina emisiju će voditi i uređivati Mojmira Pastorčić, budite uz nju, kao što ste bili uz mene, poštovani gledatelji. A mi ćemo se opet uskoro sresti u nekoj novoj emisiji, naravno gdje drugdje nego ovdje na RTL-u. Hvala i doviđenja – kazao je Šprajc za kraj.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PU
Pup
19:03 23.02.2022.

Hvala khurcu na udarcu i da je konačno otišao, teretniji je od Maje Šuput i Graše i njegove zajedno!

KA
karlodrago
19:41 23.02.2022.

Šprajc mi li či na Šešelja iz mlađih dan.