Nina Martina Korbar

U 'Životu na vagi' skinula je 40 kilograma a sada je konačno ostvarila svoj san

Nina Martina Korbar
Foto: Instagram
1/8
23.02.2022.
u 16:28

Modernu i moćnu glazbu potpisuje Davor Devčić koji je uredno i producent pjesme. Nina Martina i Davor su zajedničkim snagama stvorili aranžman koji svojom mistikom i jednostavnošću pjesmi ,,Neprocjenjivo'' dodatno daje emotivno i snažno ruho, ali i odskače od ''klasičnog'' zvuka na koji smo navikli u Hrvatskoj

Natjecateljica showa 'Život na vagi' Nina Martina Korbar (28) svoj pjevački talent pokazala je u 'Supertalentu', a njezino daljnje natjecanje spriječio je pozitivan test na koronavirus.

Iskreno je progovorila o nedostatku samopouzdanja, osjećaju manje vrijednosti i nesigurnosti koje su je pratile godinama radi pretilosti, ali danas je ona uspješna, poslovna, mlada žena koja voli sebe, ostvaruje svoje snove, a svojim pozitivnim primjerom motivira i druge da postanu samopouzdani i sretni. Njezin moto je: ,,Rad na sebi je najteži, ali i najljepši na svijetu.''

Upravo je to Nini Martini bila inspiracija za pisanje njezinog prvog singla ,,Neprocjenjivo'' koji govori o njezinim borbama i padovima, ali i vjeri koju je imala u sebe te snazi i radu radi kojih je danas upravo tu gdje je.

Modernu i moćnu glazbu potpisuje Davor Devčić koji je uredno i producent pjesme. Nina Martina i Davor su zajedničkim snagama stvorili aranžman koji svojom mistikom i jednostavnošću pjesmi ,,Neprocjenjivo'' dodatno daje emotivno i snažno ruho, ali i odskače od ''klasičnog'' zvuka na koji smo navikli u Hrvatskoj. 

Nina Martina je osoba koja svojim glazbenim izričajem želi publici pružiti emociju, ljubav i samopouzdanje. Najveća ljubav su joj pop, soul i r'n'b, pa u tom pravcu ide i njezin glazbeni put. Njezin snažan i emotivan vokal se rijetko viđa, pa tako vjerujemo da je upravo to njezin najveći adut baš kao i njezina hrabrost, samopouzdanje i odvažnost.

Njezin videospot pokazuje sve navedene osobine. Nina Martina je napisala scenarij u kojem je htjela kroz šminku, odjeću, frizuru, trening i glazbenu pozornicu pokazati svoju tranziciju iz osobe koja je bila prije u osobu koja je ona danas. Svi navedeni elementi predstavljaju metaforu za životne situacije. Odličnu režiju koja pogađa svaku emociju, kadrovi koji su u vrhunskoj rezoluciji i pravim bojama stvorio je Dario Lepoglavec (DARPRO video production) koji je također zaslužan i za Ninine fotografije. Spot je sniman u kazalištu "Žar ptica" i u teretani "M2 Workout Boutique" čija je Nina Martina suvlasnica.

Nina Martina želi da se svaka osoba pronađe u njezinoj pjesmi ,,Neprocjenjivo'' jer, kako i sama kaže, svaka osoba ima borbe koje u životu treba pobijediti, pa vam ova pjesma daje vjetar u leđa da vjerujete u sebe i riskirate za svoju sreću.

VIDEO: Natjecateljica America's Got Talent izgubila je bitku s rakom 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
SarumanovBrat
17:02 23.02.2022.

ima tu još posla

MA
maximinimax
16:37 23.02.2022.

To je ona koja muva sa oženjenima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije