Sve je snimila

Tatjana Jurić bacila se u hladnu Krku: Mislila sam da će meni ili Jackie otkazati srce

Foto: Instagram
1/11
23.02.2022.
u 17:20

U jednom trenutku njezina Jackie je upala u Krku i iako ju je voditeljica pokušala zaustaviti, bilo je već kasno i brzo je bacila mobitel na pod i skinula džemper sa sebe i bacila se za Jackie.

Voditeljica Tatjana Jurić usred zime je otvorila sezonu kupanja, a za to neočekivano kupanje u Krki zaslužna je njezina bostonska terijerka Jackie. Tatjanina šetnja uz obalu Krke po lijepom i sunčanom vremenu završila je onako kako ni u najluđim snovima nije mogla zamisliti. U jednom trenutku njezina Jackie je upala u Krku i iako ju je voditeljica pokušala zaustaviti, bilo je već kasno i brzo je bacila mobitel na pod i skinula džemper sa sebe i bacila se za Jackie. 

- Onda snimka ide dalje još tri i pol minute jer sam mobitel samo bacila, a toliko nam je trebalo i da doplivamo do plitkog. Krka je toliko hladna da sam u jednom trenutku mislila da će ili meni ili Jackie otkazati srce. - napisala je Jurić na Instagram storyjima uz koje je podijelila i nekoliko snimaka nakon što je izašla iz ledene Krke.

- Pouka priče: moja Jack je sad već u godinama. Ne vidi i ne čuje dobro i moram je bolje paziti. Moja greška. U Zagreb se 
vraćam zamotana u ručnik. Neka me nitko ne zaustavlja. Ma ja bi za nju i s mosta skakala! Ako odemo, odlazimo skupa! Ljubav je to. I što reći, tko je otvorio sezonu kupanja? 23.02.2022.? Ja!Ustvari Jackie pa ja, Jackie je oduvijek bila frajerica. - poručila je Tatjana. Jackie i Tatjana su nerazdvojne i voditeljica je uvijek vodi sa sobom na posao i kako je jednom prilikom rekla najbolje su prijateljice.

- Jackie ima već 12 godina. Zajedno smo ostarjele, na radiju mi spava ispod pulta, ovdje nikom ne smeta. Ona mi je najbolja prijateljica. Svaki vlasnik ljubimaca može to shvatiti, oni su puno više od kućnih ljubimaca, najveće lekcije o ljubavi i odanosti - izjavila je nedavno. 

VIDEO Grašin kum objavio djelić atmosfere sa svadbe Hane i Petra: Sretno, sretno, ljubite se vječno

Ključne riječi

Komentara 6

TA
Tackrla
18:32 23.02.2022.

Ono kad kad vidi vodu i zeli se okupati, moj na primjer svakodnevno skace u potok, a blesava gazdarica skoci za njim. Neprocjenjivo :)

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:00 26.02.2022.

Tatjana Jurić? Nebitna. Ne znam jel ima dobre noge?

Avatar lola lola
lola lola
01:51 24.02.2022.

Aha sasvim slucajno je ukljucila mobitel za snimanje??? Ocito joj se onda bas I nije jako zurilo ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije