VJENČANA KUMA

Srpska influencerica svojom haljinom sa svadbe izazvala ljutnju pratitelja: 'Neukusno'

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Twitter screenshot
30.08.2021.
u 19:27
"Je li moguće da netko uopće dobije ideju da se ovako odjeven pojavi na vjenčanju? Još je ona kuma", jedan je od komentara s Twittera na odjevnu kombinaciju srpske influencerice Lee Stanković.
Pogledaj originalni članak

Srpska influencerica Lea Stanković (20) na svojim je društvenim mrežama podijelila fotografije sa svadbe koja se odvila prošlog tjedna na kojoj je ona bila kuma. Njezine objave njezinim pratiteljima su zapele za oči, a mnogi su imali i različite komentare na njih. Naime, influencerica je bila vjenčana kuma španjolskoj glumici Jennifer Martin koja se udala za srpskog glumca Uroša Jovčića.

Foto: instagram
Za tu prigodu odlučila se obući dugačku rozu haljinu koja je jako ličila na vjenčanicu, a to je zapelo za oko i njezinim pratiteljima. "Je li moguće da netko uopće dobije ideju da se ovako odjeven pojavi na vjenčanju? Još je ona kuma", jedan je od komentara s Twittera.  "Tko je ovdje tko? Kako je nije sramota pojaviti se takva, još kao kuma", još je jedna od reakcija, a i drugi su iskazali slične misle istaknuvši da je to neukusno. "Koja sramota. U najmanju ruku, nekultura", komentar je.

Foto: Twitter screenshot
Influencerica se nakon brojnih komentara oglasila videom na Instagram Storyju. "Jennifer i ja smo zajedno birale haljine, naravno da je znala što ću odjenuti i naravno da joj se haljina svidjela. Smiješni su mi komentari da sam htjela biti ljepša od nje. Jennifer je bila toliko lijepa, ne znam zašto komentirate što je tko odjenuo, a ne jedno lijepo prijateljstvo", ispričala je influencerica.

Inače, Stanković je postala poznata još u svojim tinejdžerskim danima, a započela je objavljujući videe na YouTubeu. Danas je samo na Instagramu prati više od 722.000 ljudi.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

CK
CKI
20:54 30.08.2021.

Vijest od nacionalnog značaja.

ME
medvedgrad
07:32 31.08.2021.

Wtf?????

Avatar prahrvat
prahrvat
22:32 30.08.2021.

ovaj naslov vrijedi više puta pročitati. to je vijest