Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Naša bolesna pjevačica nastupala u 'Dobro jutro, Hrvatska' pa otkrila problem s odjećom: Ovo je samo da mama vidi

Foto: Instagram
1/11
30.08.2021.
u 12:15

Nakon nastupa na Instagramu objavila je da je imala problema s odjećom

Pjevačica Nika Antolos nastupala je u HRT-ovoj emisiji ''Dobro jutro, Hrvatska''. Nakon nastupa na Instagramu objavila je da je imala problema s odjećom. 

"Danas sam za nastup na ,,Dobro jutro, Hrvatska” odjenula kombinezon, ali izgledao je kao prekratki sako.Nisam šetala takva naokolo u 8 ujutro. Ovo je samo da mama vidi", napisala je Nika uz nekoliko fotografija na kojima se vidi da je odjenula kobinezon i čizme preko koljena.

Foto: Instagram

Inače, bivša Feminnemka godinama se bori s multiplom sklerozom, a svoje iskustvo s tom bolešću često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Početkom godine pjevačica je objavila video na kojem pleše te napisala da se super osjeća.

"Ovako se osjećam. Osjećam se toliko dobro u svom tijelu da za to nema slova. Sve to ja više nemam. Postavljena dijagnoza, otežano disanje, hodanje, odlazak na WC. Kad te bolovi luđački napadaju, noge i ruke trnu, vrtoglavice su prisutne kroz cijeli dan, mučnine, nikakav san, konstantni umor, brain-fog. Pa do toga da nisam mogla hodati ulijevo (to je bilo presmiješno čak i da bih se prestrašila)", napisala je Nika koja često na svom profilu promovira i vjeru. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 5

IM
Immanuell
16:17 30.08.2021.

Poznajem dvoje ljudi s istom dijagnozom. Mogu joj samo poželjeti da se dogodi nešto pa da ozdravi ili uspije smanjiti učinke bolesti toliko da može nastaviti normalan život. Budi ustrajna i sretno.

DU
Deleted user
15:32 31.08.2021.

To je dopichnjak a ne kombinezon ......

Avatar Golum
Golum
22:08 30.08.2021.

Podrska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije