NEDJELJOM U 2

Stanković iznenadio na kraju emisije: 'Stigao je bijesni gledatelj koji traži da ga pustimo u studio'

Foto: HRT/Screenshot
Nedjeljom u 2
Foto: HRT/Screenshot
Nedjeljom u 2
Foto: HRT/Screenshot
Nedjeljom u 2
Foto: HRT/Screenshot
Nedjeljom u 2
Foto: HRT/Screenshot
Nedjeljom u 2
06.11.2022.
u 15:25
- Iz režije mi javljaju kako pred studijom imamo nezadovoljnog gledatelja koji je došao do HRT-a. Hoćemo ga pustiti u emisiju? Evo bijesnog gledatelja koji je sjedio na kauču. Kako su vas pustili?, pitao je Stanković našeg poznatog rally vozača i influencera Juraja Šebalja
Pogledaj originalni članak

Gost ovotjednog izdanja emisije "Nedjeljom u 2" bio je poduzetnik i predsjednik udruge Strujni krug Hrvoje Prpić koji je u emisiji govorio o tome zašto je struja budućnost, a fosilna goriva idu u povijest. Između ostalog govorio je i o tome hoćemo li se već sutra svi morati voziti električnim automobilima koje nećemo imati gdje puniti.

Pred kraj emisije dogodio se zanimljiv presedan. Naime, urednik i voditelj emisije Aleksandar Stanković najavio je kako je na HRT stigao gledatelj koji želi u emisiju. 

- Iz režije mi javljaju kako pred studijom imamo nezadovoljnog gledatelja koji je došao do HRT-a. Hoćemo ga pustiti u emisiju? Evo bijesnog gledatelja koji je sjedio na kauču. Kako su vas pustili?, pitao je Stanković našeg poznatog rally vozača i influencera Juraja Šebalja. 

- Izborio sam se odgovorio je Šebalj. 

Stanković je zatim kazao kako Šebalj ima dosta prigovora na račun električnih automobila.

- Problem je taj što se našao u Hrvatskoj, a elektrifikacija košta. Sve ovo je jasno, ali osnovna stvar je otkud država crpi novac. Otkud ćemo raditi nove ceste? Što ćemo raditi u budućnosti ako ćemo imati samo električne automobile? Već je Engleska najavila da će uvesti porez na električne automobile. Norvežani su prije imali besplatne cestarine a sada plaćaju 50 posto cestarinu. Sad je bolje i jeftinije tko to može priuštiti. Moramo pričati i o negativnim stranama, rekao je između ostalog Šebalj na  kraju emisije.

VIDEO: Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

TO
tomislav10
16:54 06.11.2022.

Koja je svrha zvati trgovca (sam za sebe tvrdi da je trgovac) da propagira prodaju električnih auta?

Avatar Žuti
Žuti
16:23 06.11.2022.

Mene zanima isplativost polovnog električnog automobila. Naime svi znamo da 90% Hrvata vozi polovne automobile. Do sada su se uvozili polovnjaci iz Njemačke, ali problem kod baterija je da one imaju veoma kratko vrijeme trajanja. Znači kupi se automobil iz njemačke za 8 000 eura i onda se još mora dati 8000 eura za novu bateriju ?

AL
alzamalo
15:40 06.11.2022.

Dajte Mislavu T. ovaj termin imat cete najgledaniju emisiju .. ova shema s ovim likom je davno potrosena