pametna investicija

Susjedi se žalili na divlje zabave kod pjevača, a on se odlučio na ovaj potez

Foto: Instagram
ed sheeran
Foto: Youtube Screenshot
Ed Sheeran i Beyonce
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram
Ed Sheeran i Kevin Myers
23.07.2019.
u 23:22
Susjedi Eda Sheerana nisu imali mora od konstantne buke i partyja koje je pjevač priređivao, a da ne bi slušao njihovo žaljakanje, odlučio se na vrlo mudar potez.
Pogledaj originalni članak

Zbog učestalih primjedbi susjeda iz Suffolka da je preglasan, Ed Sheeran je odlučio potrošiti četiri milijuna funti da riješi taj problem.

Naime, odlučio je kupiti sve kuće pored svog imanja u vrijednosti od 19.8 milijuna funti, piše The Sun. Pjevač je isto tako kupio stan iznad svog restorana u Notting Hillu.

Izvori za The Sun tvrde da su se susjedi konstantno žalili na buku s njegovog imanja i čim je dobio priliku kupiti kuće, to je i napravio.

- Ne samo da je napravio pametnu investiciju, nego smanjuje svaku šansu prigovora susjeda oko glasne glazbe i partyja. To je napravio kupivši i stan iznad svog restorana, što je bila velika zapreka za poslovni napredak - objasnio je izvor.

Podsjetimo, britanski pjevač prošle zime oženio je svoju dugogodišnju djevojku Cherry Seaborn u tajnosti. 

 – Bilo je samo 40 osoba. Njihovi najbliži prijatelji. Bez Taylor Swift, vlasnika diskografskih kuća ili ikakvih zvijezda. Nisu željeli raditi veliku pompu od toga. Bilo je to malo zimsko vjenčanje – kazao je izvor.

 

ISTINA O PROPASTI MITSKOG MJESTA

FOTO Ovako je izgledalo Haludovo u doba najveće slave: 'Za Jugoslaviju je to bilo čudo. Frapirano smo gledali 150 Amerikanaca'

Najluksuzniji turistički objekt Hrvatske i bivše države, jugoslavenski Las Vegas, kako su ga prozvali, godinama propada, a njegov bivši direktor prisjeća se dana slave i propasti te otkriva dosad nepoznate detalje o Haludovu. Nakon što je u posao ušao Amerikanac Bob Guccione, izdavač slavnog časopisa Penthouse na krčki aerodrom prvi put sletjeli zrakoplovi s američkim turistima i slavnim “zečicama” koje su oskudno odjevene posluživale elitu za rulet-stolovima. Domaći ljudi s balkona smjeli su samo gledati bogate strance kako kockaju, što je Jugoslaviji bilo za većinu građana zabranjeno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZA
!zagreb!
03:54 24.07.2019.

Ed je osoba koja se hoće narugati, praviti druge budalama, poniziti. Sve iz zafrkancije i zato sto to moze.

AR
ArsenT
06:15 24.07.2019.

Joj, kak je mudar...