tužna životna priča

Tihomir iz 'Ljubav je na selu': Žena me ostavila sat vremena prije svadbe, a dijete nije vidjela godinama

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
18.06.2023.
u 10:31
Tihomir Petrović (40) iz Nuštra kaže da je previše dobar, pa drugi to često koriste, smiren je, radišan i teško oprašta kad ga netko razočara ili povrijedi
Pogledaj originalni članak

U jučerašnjoj emisiji showa 'Ljubav je na selu' gledatelji su imali prilike upoznati natjecatelje nove sezone, a mnogi od njih ganuli su ih svojim tužnim sudbinama. Jedan od njih je i Tihomir Petrović (40) iz Nuštra koji radi u tvrtki koja se bavi ličenjem, a na svom imanju ima voćnjak i vinovu lozu o kojima se brine.

Za sebe kaže da je previše dobar, pa drugi to često koriste, smiren je, radišan i teško oprašta kad ga netko razočara ili povrijedi. U prošlosti nije baš imao pozitivna ljubavna iskustva; naime, jedna ga je bivša djevojka ostavila nekoliko dana prije nego što ju je htio zaprositi, a druga nekoliko sati prije svadbe! Tihomir je samohrani roditelj te živi sa svojom 7-godišnjom kćeri Klarom s kojom obožava provoditi svaki trenutak.

- Živio sam sa curom koja me ostavila sat-dva prije vjenčanja. Živjeli smo prije tog par godina zajedno, mislim, nije dijete došlo slučajno, ali jednostavno nije išlo, ona nije htjela dalje, ne znam zašto - rekao je Tihomir. 

VEZANI ČLANCI: 

- Nikada mi nije dala objašnjenje zašto je to napravila. Četiri godine smo sami, ja i kći, a mama ju još nije vidjela nijednom - izjavio je u suzama Tihomir koji sam brine o kćeri.  - Imam kćerku, 7 godina, samohrani sam otac, borim se, mučim se. Imam sestru i brata, pomažemo se, ali teško je, skuhaj, čisti, operi...posvetim se kćeri koliko mogu - rekao je kandidat koji nažalost ni nakon dramatičnog prekida s majkom svoje kćeri nije imao puno lijepih iskustava. 

- Bio sam magnet za loše cure. Bio sam s takvim curama koje nisu bile za mene, sve je bilo teško. Možda sam previše dobar, a cure su to znale iskoristiti -  rekao je Tihomir koji  u slobodno vrijeme voli otići u ribolov i zaigrati nogomet s prijateljima. Nada se da će mu 'Ljubav je na selu' donijeti skromnu i prirodnu djevojku njegovih godina, koja će prihvatiti njegovu kćer te s kojom će izgraditi dom i osnovati obitelj. 

Foto: RTL

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
12:23 18.06.2023.

Znam ja isto jednu koja je ostavila dijete i muža jer se to više nije dalo. Sad se sprema ostavit i drugog muža i drugo dijete jer joj se opet neda.. To su ljudi animali. Nagona kao životinje, a komocije kao ljudi.