Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Domaća glumica izgubila je 15kg, a sada ponosno pokazala ravan trbuh u badiću

Foto: Nova TV
1/9
18.06.2023.
u 08:00

U travnju je otkrila kako je tekla borba s gubitkom kilograma nakon koje je sada, nakon dugo vremena kako kaže, napokon zadovoljna svojim izgledom

 Ana Begić Tahiri izgledom se vratila u mlađe dane, a prema nekim komentarima na društvenim mrežama, danas izgleda čak i bolje nego prije. Ova 43-godišnjakinja ne krije da je u prošlosti imala problema s kilogramima, ali i zdravljem te je bilo nužno da promijeni stil života. Silan trud doveo ju je i do 15 kilograma manje, a sada se pratiteljima ponosno pohvalila rezultatima. 

''Opatija bajna'', napisala je u opisu fotografije na kojoj je pozirala u bikiniju na prozoru jedne sobe u suknji i lagano skrivena iza zavjese. 

''Ana bajnija'', ''Woow predivna si ženo'', ''Teški zacopanac'', pisali su joj pratitelji.

U travnju je otkrila kako je tekla borba s gubitkom kilograma.

- Mogu reći kako sam napokon, nakon dugo vremena zadovoljna svojim izgledom, ali i osjećajem u vlastitom tijelu. Bila je to jedna poštena borba, s puno uspona i padova, iz koje sam izašla s 15 kilograma manje. A kod svake borbe bitno je imati dobru podršku koju sam svakodnevno pronalazila u sebi najbližim ljudima. - istaknula je Ana.  Njezino zdravlje bilo je narušeno kada joj je bakterija Escherichia coli izazvala sepsu je joj je napala bubrege, slezenu, jetru i žuč, a zbog toga je dva tjedna provela u bolnici. -  Bilo mi je važno ozdraviti, a ne skinuti kilograme. I u poduljem procesu ozdravljenja nestalo je i tih petnaestak kilograma viška - kazala je za Gloriju prije nekoliko mjeseci Ana.  

VEZANI ČLANCI:

Inače, glumica je otvoreno progovorila o zdravstvenim problemima tijekom gostovanja u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' Nove TV.

- Nisam bila dobro jedno dvije godine. Mada su mi rekli, kad uđeš u 40-e, to ti je najljepši period života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju - ispričala je glumica. Kasnije je u intervjuu za Tportal ispričala kako održava svoju vitku liniju.

 - Morala sam sve resetirati i naći novi pristup svemu, pa tako i tome. Dijeta je prošla 100 posto i sve je to nakratko upalilo… To više ne prakticiram, tako da mi je sada prvo zdravlje, onda i s time ravnoteža i balans u svemu - objasnila je. Na kraju krajeva, svako tijelo reagira drugačije i potrebno je naći ono što vama najviše odgovara. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Ključne riječi

Komentara 2

BR
Brankko
21:14 18.06.2023.

Dosadno je raspravljanje o "ljepoti". U redu, ovoj ili onoj osobi radi zdravlja potrebno je da makne dio svoje težine, ali hej, onda se pokazuje kako se izgleda, pa se malo uvuče trbuh, i tako. Izgledamo kako izgledamo. Nemojmo se sramiti ni bušeka ni viseće nadlaktice ni podbratka ni koljena...

Avatar Tombstone
Tombstone
01:45 19.06.2023.

Zasto je problem starijim zenama sto stare? To je prirodno put, ellipse iz modulora padaju sve nize. Zato ste opcinjeni staricama tipa ove. Ukraden, Kojic, Chiccone I slicnima? Jos pocnite pisati kak Kesovija "izgleda bolje nego ikada" I to ce biti kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije