VELIKA TRAGEDIJA

Ubojstvo srpske pjevačice zgrozilo je regiju, dečko joj pucao u glavu

Foto: Screenshot/youtube
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Screenshot/youtube
30.09.2024.
u 21:00
Kako su poslije prijatelji pjevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode ispričali novinarima, povod ovom stravičnom činu bila je Filipova patološka ljubomora i Ksenijina nakana da ga ostavi
Pogledaj originalni članak

Prije 14 godina brutalno je ubijena srpska pjevačica Ksenija Pajčin koja je tada imala samo 33 godine. Njezino ubojstvo šokiralo je cijelu regiju. Ksenija Pajčin za života je slovila kao jedna od najatraktivnijih pjevačica srpske estrade, bila je jedinstven spoj talenta i ljepote, a ubio ju je tadašnji dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda (23) koji je potom presudio i sebi. Mediji su tada pisali da se par uoči tragedije često svađao, a opaka situacija zahuktala se i kobne večeri u beogradskom stanu Ksenijine majke u Nikšićkoj ulici.

Pjevačica je navodno tijekom žestokog sukoba pokušala pobjeći iz stana na drugom katu, no Filip ju je sustigao i usmrtio ispred ulaznih vrata hicem u glavu, a potom na isti način presudio i sebi. Njihova beživotna tijela uz koja je ležao pištolj pronašla je majka ubijene pjevačice. Kako su poslije prijatelji para ispričali novinarima, povod ovom stravičnom činu mogla bi biti Filipova patološka ljubomora i Ksenijina nakana da ga ostavi. Svađa je počela dva dana ranije nakon snimanja emisije “Ništa za sakriti” u kojoj je pjevačica provela dan s jednim obožavateljem. Lud od ljubomore, Filip joj je, pričaju prijatelji, provalio ulazna vrata stana, potukli su se, a razdvojila ih je policija. Njihova dvogodišnja veza i prije je pucala,a okončana je nažalost velikom tragedijom u kojoj su izgubljena dva života. 

Par se upoznao 2007. u Cetinju, a vezu su započeli godinu poslije. Pjevačica je rada tvrdila da je konačno našla osobu koja joj odgovara i s kojom ima zajednički jezik. Ksenijin deset godina mlađi dečko Filip Kapisoda brat je crnogorskog rukometaša Petra Kapisode koji je igrao i za Rukometni klub Zagreb. Pajčin je karijeru započela kao plesačica, a sredinom devedesetih počela je pjevati u duetu The Duck. Njihov prvi hit bio je "Dačo, volim te"

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala...'

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Facebook
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters

VEZANI ČLANCI:

Od 1997. krenula je u samostalnu karijeru, a javnosti u regiji postala je poznata kada je 2001. obradila hit Shanije Twain "That Don't Impress me Much". Njezin glazbeni stil može se opisati kao mješavina popa i turbofolka. Okušala se i u glumačkim vodama pojavivši se u srbijanskoj verziji "Naše male klinike".

VIDEO U 89. godini preminula je glumica Maggie Smith

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Moodleen
Moodleen
22:01 30.09.2024.

Pak samo i samo.... Zakaj bi to nas trebalo zanimati? I do kad bumo svako malo o njima? A postoji tolko lijepih stvari i događaja u svim civiliziranim zemljama, ajd malo na taj način, za promjenu. Fala!

JI
Jingo
23:05 30.09.2024.

Šokiralo je cijelu regiju!? Možeš misliti.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:13 30.09.2024.

Ne znam koga je sokiralo, znam koga nije. Veliku vecinu nas Hrvata. Ne znam ni tko je ona, niti me zanima tko ju je I zakaj ubil. Vjerujem da vecina citatelja dijeli moje misljenje.