'LJUBAV JE NA SELU'

Drama u showu: 'Izašla sam van samo da udahnem zraka, i ona mi je zaključala vrata. Nisam mogla ući u sobu'

Foto: RTL
1/3
30.09.2024.
u 14:18

Neke će dame svome farmeru ponovno zamjeriti što se druži s tuđim damama, a jedna će Željkova kandidatkinja svog odabranika tražiti po tuđim sobama pa ga izvesti na razgovor i sve mu reći u četiri oka: „Neću zbog tebe pustiti suzu ako nisi vrijedan!“

U 'Ljubav je na selu', večeras od 21.15 sati na RTL-u, na rasporedu je nastavak zabavnih izazova farmera i kandidatkinja pod vodstvom Anite Martinović, a najsretniji par očekuje nagrada – odlazak na romantičnu večeru. I dok će neki uživati uz svijeće i romantiku, ostatak ekipe očekuje zajedničko večernje druženje, koje neće proći bez trzavica. Neke će dame svome farmeru ponovno zamjeriti što se druži s tuđim damama, a jedna će Željkova kandidatkinja svog odabranika tražiti po tuđim sobama pa ga izvesti na razgovor i sve mu reći u četiri oka: „Neću zbog tebe pustiti suzu ako nisi vrijedan!“

No tek će jutro nakon donijeti pravo stanje stvari i otkriti brojne tajne o večeri prije. „Izašla sam van samo da udahnem zraka, i ona mi je zaključala vrata. Nisam mogla ući u sobu“, otkrit će pred svima jedna djevojka, a i još nekoliko dama priznat će da noć prije nisu najbolje spavale.

VEZANI ČLANCI:

Uz to, dosad vrlo suzdržani farmer Darko, koji nije pokazivao previše emocija, izazvat će burnu svađu s jednom svojom kandidatkinjom i štošta joj zamjeriti. „Došla si s kod mene na farmu i red je da se družiš sa mnom. Hoću objašnjenje“, zahtijevao je, dok su svi oko njih u šoku promatrali. Situaciju će pokušati smiriti voditeljica Anita Martinović koja će sa svakim farmerom nasamo porazgovarati ne bi li otkrila kakvi su im osjećaji i planovi, jer odabir kandidatkinja koje putuju na imanja opasno se približava.

Što se sve događalo tijekom burnog jutra i s kim se svađao Darko – sve to otkrit će nova epizoda 'Ljubav je na selu', večeras od 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

FOTO Pogledajte kako je izgledalo raskošno vjenčanje Vedrana Ćorluke i Franke Batelić

1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije