kalush orchestra

Ukrajina skočila na kladionicama za pobjednika Eurosonga, šanse za njihovu pobjedu su visoke

Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Screenshot
26.02.2022.
u 08:00
Pjesmi 'Stefania' na nacionalnom izboru publika je dala maksimalan broj glasova, a stručni žiri svojim glasovima treće mjesto. Radi se o pjesmi koja spaja tradicionalno pjevanje i instrumente s modernim rapom, a posvećena je majkama.
Pogledaj originalni članak

Ukrajina se u posljednjih nekoliko sati popela na drugo mjesto kladionica za pobjednika Eurosonga. Predstavnicima Ukrajine jako su porasle šanse za pobjedu na ovom natjecanju time što je u nekoliko sati porastao broj oklada koje kažu da bi upravo oni mogli pobijediti. Ovo su podaci s kladionice na web stranici Eurovisionworld.com gdje u ime predstavnika Ukrajine stoje plavo i žuto srce u znak podrške narodu te zemlje.

Podsjetimo, Ukrajina na Eurosong šalje drugoplasiranu pjesmu s nacionalnog izbora. Razlog toga jest povlačenje pjevačice Aline Pash koja je na tom izboru pobjedila te trebala predstavljat Ukrajinu, ali je na svom Instagramu obznanila da se povlači.

 U Torinu će tako nastupiti Kalush Orchestra s pjesmom imena Stefania, javila je ukrajinska televizija UA:PBC nakon Alininog odustajanja. Ovoj pjesmi na nacionalnom izboru publika je dala maksimalan broj glasova, a stručni žiri svojim glasovima treće mjesto. Radi se o pjesmi koja spaja tradicionalno pjevanje i instrumente s modernim rapom, a posvećena je majkama.

Dodajmo da na vrhu ljestvice stoje talijanski predstavnici Mahmood & Blanco s pjesmom Brividi. Italija je ove godine i domaćin, a ovo prestižno natjecanje u ovu je zemlju donio bend Maneskin svojom pobjedom prošlegodine.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
08:34 26.02.2022.

Jel mi moze netko objasniti zasto je eurosong toliko bitan u ovoj situaciji da ga se spomnjie svaki dan na racun rata? Jel sprdacina u pitanju ili opet profiterstvo?

KA
Kakodane
08:54 26.02.2022.

Bolest.

PR
prahrvat
08:21 26.02.2022.

Dajte nemojte o tome.