svi su zabrinuti

Utučena Marijanina sestra o detaljima istrage: 'Policija ispituje obitelj i uske prijatelje'

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: PIXSELL/kolaž
Foto: Facebook
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
Foto: RTL
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Knin: Povratak Marijane ?vrljak u roditeljski dom
29.04.2022.
u 14:22
Policija zasad vodi slučaj kao klasičan nestanak osobe i u ovom trenutku potraga ide u tom smjeru. Neslužbeno se doznaje da se potraga obavlja na području toka rijeke Save oko zagrebačkog Mosta mladosti i toplane istočno od mosta
Pogledaj originalni članak

Već treći dan traga se za Marijanom Seifert (38). Njezin suprug Karlo Seifert očajan je u potrazi za njom, kao i roditelji i sestra. U razgovoru za RTL Marijanina sestra Maja Kovačević otkrila je da nema nikakvih novosti u vezi s njezinom potragom.  Utučena i zabrinuta Maja kratko je otkrila i da policija ispituje obitelj i uske prijatelje.

Inače, Marijana se iz svoje kuće udaljila negdje oko ponoći u utorak, a suprug je nestanak prijavio ujutro. U medijskim istupima rekao je kako je suprugu zadnji put vidio u utorak navečer kada su otišli na spavanje. Sutra ujutro nije je bilo u stanu, a njezini dokumenti i stvari prolaznici su pronašli u blizini Mosta mladosti te odmah pozvali policiju. 

Policija zasad vodi slučaj kao klasičan nestanak osobe i u ovom trenutku potraga ide u tom smjeru. Neslužbeno se doznaje da se potraga obavlja na području toka rijeke Save oko zagrebačkog Mosta mladosti i toplane istočno od mosta.

Prema objavljenim podacima u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, Marijana Seifert je u trenutku nestanaka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. Riječ je o 38-godišnjakinji visine 167 centimetara, plave kose i zelenih očiju te vitkog stasa koja na donjem dijelu leđa ima tetovažu cvijeta, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju te tekstualnu tetovažu na desnom ramenu, a na zapešću desne ruke tetoviran znak beskonačnosti, kao i tetoviranu glavu jednoroga na lijevom bedru.

Policija i obitelj moli sve koji imaju informacije o Marijaninom nestanku da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu 192. 

VIDEO>>Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
14:46 29.04.2022.

Ili je zbrisala s nekim i ostavila stvari da skrene pažnju potrage na Savu. Ili najgore od svega da je zaista skočila :(. Nema neke mudrolije. A i Karlo ima bome tvrdi san kad je tak ujutro shvatio da je nema.

DU
Deleted user
16:44 01.05.2022.

Opće poznato je da g... a plutaju tako da samo treba čekati

TZ
tomislav.zubovic
17:20 29.04.2022.

Nije se jadnica niti zaljubila niti je zbrisala, već nije mogla podnjeti gubitak vlastite djece i prvog muža, vlasita djeca su je se odrekla zbog toga što je napravila, to je za majku ipak bilo previše, žao mi je, nadam se da je ipak živa...