U AUSTRALIJI

VIDEO Pjevačica tijekom nastupa pala u rupu nasred pozornice, pa se javila: 'Dobro sam'

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Hubert Boesl
2023 MTV Video Music Awards
Foto: Hubert Boesl
2023 MTV Video Music Awards
Foto: Giada Papini Rampelotto/EuropaNewswire
Olivia Rodrigo at the Today Show
Foto: Giada Papini Rampelotto/EuropaNewswire
Olivia Rodrigo at the Today Show
Foto: Hubert Boesl
2023 MTV Video Music Awards
Foto: Hubert Boesl
2023 MTV Video Music Awards
Foto: Hubert Boesl
2023 MTV Video Music Awards
15.10.2024.
u 13:30
Pjevačica je propala u rupu nasred pozornice. Dok je trčala na pozornici kako bi pozdravila obožavatelje, krenula je prema sredini pozornice i upala u rupu koja se nalazila nasred pozornice i koja joj služi da brzo dođe i ode s pozornice.
Pogledaj originalni članak

Slavna američka pjevačica Olivia Rodrigo (21) nedavno je održala koncert u Melbourneu u Australiji, a na pozornici joj se dogodila prava mala noćna mora. Naime, pad pred publikom mnogima je pri vrhu ružnih snova koji im se mogu dogoditi u javnosti, a upravo se to dogodilo Rodrigo. Pjevačica je propala u rupu nasred pozornice. Dok je trčala na pozornici kako bi pozdravila obožavatelje, krenula je prema sredini pozornice i upala u rupu koja se nalazila nasred pozornice i koja joj služi da brzo dođe i ode s pozornice.

Međutim, brzo se snašla i ustala pa poviknula "O, moj Bože, to je bilo zabavno. Dobro sam" i tako umirila fanove, a snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama i prikupila 2.2 milijuna pregleda te brojne komentare. "Da se ovo meni dogodilo, ostala bih u rupi i plakala", "Tako bizaran trenutak", "Elegantno se izvukla", "Dobro je to podnijela", "Sva sreća da je dobro", "Ovo je izgledalo bolno, želim joj brz oporavak" i "Mogla se ozbiljno ozlijediti", neki su od komentara obožavatelja na mrežama na kojima se i sama pjevačica našalila na ovu temu u nekoliko prilika. 


Podsjetimo, američka pjevačica već neko vrijeme medijske stupce puni događanjima na svojoj turneji. Naime, Olivia se nalazi na svojoj svjetskoj turneji "GUTS", a s nastupima je krenula u veljači. Nedavno je Oliviju obožavatelj pogodio buketom, a ovaj trenutak našao se u medijima. Video koji je u kratkom vremenu prikupio tisuće oznaka "sviđa mi se" prikazuje pjevačicu kako pozdravlja uzbuđene obožavatelje unutar dvorane. U jednom joj je trenutku posjetitelj koncerta pokušao uručiti buket, a ona ga zbog užurbanosti nije opazila pa je buket bačen u njezinu smjeru. Cvijeće je pjevačicu pogodilo u potiljak zbog čega se ona trgnula i odjurila pozdraviti ostale obožavatelje u redu. Mnogi su ovakvo ponašanje prokomentirali kao bezobrazno i neprihvatljivo zato što su pjevačicu Rodrigo mogli ozlijediti, a neki su se osvrnuli i na bonton ponašanja.

Nakon toga, ponovno su svjetski mediji pisali o nezgodi koja joj se dogodila na pozornici. Naime, usred nastupa u Londonu, na pozornici joj je pukao top, a snimka neugodnog trenutka ubrzo se proširila društvenim mrežama. Olivia je nastavila pjevati, a jedna od plesačica uočila je problem i pokušavala joj pomoći, pa je skakutala za pjevačicom po pozornici i tako nasmijala mnoge.
- Ovo je neugodno -  viknula je Rodrigo držeći ruke preko grudi da joj ne padne top, a fanovi su komentirali prizor. 

"Plesačica koja juri za njom po pozornici da joj zakopča top, ne mogu", "Ova plesačica joj je prava prijateljica", "Ovo je presmiješno" i "Kako plesačica nastavlja s točkom i istovremeno joj pokušava popraviti top, ovo je sve", neki su od komentara obožavatelja.
Inače, Rodrigo ima puno obožavatelja, a mnogi su ej prozvali i jednom od najpopularnijih pjevačica generacije Z. Proslavila se glumeći u Disneyevim serijama, "Bizaardvark" i "High School Musical: The Musical: The Series", a onda okrenula glazbi. Pjevačica je vlasnica hitova "Obsessed", "Deja vu", "Drivers license", "Vampire" i  drugih.

VIDEO Gledatelji oštro o Martininom zlatnom gumbu: 'Ništa posebno, ovo nije talent'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.