POSRNULI MOGUL

P. Diddy suočen s novim optužbama! Navodno je napastovao 16-godišnjaka i silovao studenticu

FILE PHOTO: Rapper Sean Diddy Combs arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York
Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS
1/11
15.10.2024.
u 10:33

Combsovi odvjetnici odbacili su optužbe, rekavši u izjavi za BBC da on "nikada nikoga nije seksualno napastovao - odraslog ili maloljetnog, muškarca ili ženu

Sean "Diddy" Combs suočava se s novim optužbama za silovanje, seksualno zlostavljanje i seksualni napad nakon niza novih tužbi podnesenih u ponedjeljak. Dvije žene i četiri muškarca podnijeli su najmanje šest tužbi saveznom sudu u New Yorku. Optužbe sežu od 1995. do 2021. godine. Neimenovani tužitelji tvrde da su se neki od napada dogodili na Diddyjevim zabavama, na kojima su bile slavne osobe i glazbenici.

Combsovi odvjetnici odbacili su optužbe, rekavši u izjavi za BBC da on "nikada nikoga nije seksualno napastovao - odraslog ili maloljetnog, muškarca ili ženu".

Jedan od tužitelja rekao je da je imao 16 godina kada je prisustvovao jednoj od zabava u Hamptonsu 1998. U tužbi opisuje kako je bio oduševljen što je dobio pozivnicu za zabavu P.Diddjya, koja je postala vrhunski godišnji događaj za slavne osobe na A-listi .
 S Combsom je razgovarao o glazbi, nakon čega su se, tvrdi tužitelj, uputili na privatnije mjesto. Tvrdi da mu je Combs tijekom razgovora iznenada naredio da se skine. U tužbi je i priložena fotografija na kojoj se vide Diddy i tinejdžer kojem je zamagljeno lice. 

GALERIJA: Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

FILE PHOTO: Rapper Sean Diddy Combs arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York
1/54

Prema tužbi, Combs je rekao da je to "obred prijelaza" i "put do postajanja zvijezdom". Reper je rekao tinejdžeru da svakoga može učiniti zvijezdom.

Druga tužba podnesena u ponedjeljak uključuje optužbe žene koja tvrdi da ju je Diddy silovao u hotelskoj sobi 2004. godine, kad je bila 19-godišnja studentica. Ispričala je da je repera upoznala na jednom snimanju, a on je potom nju i njezinu prijateljicu pozvao na privatnu zabavu u hotel. Tvrdi da ju je po dolasku Diddy "pipkao, zlostavljao i na kraju silovao" bez obzira na njezine molbe da prestane.

Odvjetnik iz Texasa Tony Buzbee, koji zastupa tužitelje, izjavio je da zastupa više od 100 osoba koje planiraju tužiti repera za seksualni napad, silovanje i seksualno iskorištavanje. Dodao je da su neke od navodnih žrtava djeca.

VEZANI ČLANCI: 

"Dopustit ćemo da optužbe u podnesenim tužbama govore same za sebe i radit ćemo na tome da se pravda zadovolji", izjavio je Buzbee nakon što su tužbe podnesene u ponedjeljak. "Očekujemo da ćemo u sljedećih nekoliko tjedana podnijeti još mnogo tužbi protiv gospodina Combsa dok nastavljamo prikupljati dokaze i pripremati podneske", dodao je. 

Podsjetimo, Diddyjevo suđenje je zakazano za 5. svibnja 2025. godine. Reper će do suđenja ostati u pritvoru. Njegov pravni tim je nedavno treći put tražio pravo na jamčevinu, ali je sudac to odbio.

VIDEO: Gledatelji oštro o Martininom zlatnom gumbu: 'Ništa posebno, ovo nije talent. Trebalo bi to ograničiti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije